Pompierii au fost anunțați luni dimineață că pe apele Someșului Mic, în dreptul penitenciarului din Gherla, a fost observat cadavrul unui bărbat.

Citește și: Gestul emoțioat al unui tată pentru a salva viața fiului său! Micuțul de 4 ani era pe cale să se înece în iazul înghețat

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri care au acționat pentru scoaterea corpului din apă, informează Gherla Info.

Din primele informații, cadavrul era agățat de o creangă sub apă, la mică adâncime.

UPDATE: A fost confirmat faptul că trupul găsit luni dimineață este chiar al medicului dispărut pe râul Someş.

Medicul din Gherla, căutat de două zile

Fiind vorba despre corpul unui bărbat, este posibil ca acest corp găsit luni dimineață să aparțină medicului dispărut pe malul Someșului sâmbătă seara.

Urmează procedurile de identificare a persoanei, arată sursa citată.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Persoana dispărută, un apreciat medic din orașul Gherla, avea aproximativ 65 de ani.

Conform presei locale, medicul obișnuia să pescuiască.

În locul unde s-ar fi aflat sâmbătă după-amiaza, în zona străzii Gârlei, au fost găsite două urme ca de alunecare de picioare, pe pământul moale, și un suport pentru undiță.

Cadavru descoperit pe Somesul Mic. Un medic fusese dat dispărut de familie 

Medicul fusese dat dispărut de familie 

[Sursa foto: Gherla Info]

Medicul, dat dispărut de familie

După ce s-a întunecat afară și bărbatul nu a mai revenit acasă, familia s-a alertat.

A fost căutat lângă Someș, cu lanternele, și cum nu a fost găsit la locul de pescuit, unde îi rămăseseră sculele, a apărut bănuiala că ar fi căzut în apă.

Sâmbătă, în jurul orei 19.30 a fost anunțată poliția și pompierii. Un echipaj SVSU de la Gherla și un echipaj de la Dej au efectuat căutări, până în jurul orei 23, din păcate, fără rezultat.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop de weekend, 13- 14 iulie 2024: Este un moment foarte bun pentru a descoperi noi oportunități în cariera Balanțelor. Gemenii simt nevoia de liniște și echilibru- radioimpuls.ro

Citește și: Medic din Craiova judecat pentru ucidere din culpă. Procurorii îl acuză de "moartea violentă" a unor pacienți. Patru biopsii urmate de decese!

Căutările au fost reluate duminică dimineața în jurul orei 10, cu mai multe echipaje. S-a adus o barcă pneumatică, iar doi scafandri de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca fac căutări în apă cu căngile, ajutați de colegi care îi ancorează cu frânghii.

Condițiile nu sunt dintre cele mai bune: apa are o temperatură de doar 4-5 grade, iar curenții sunt foarte puternici: peste 20 metri/minut, viteză la care este interzisă chiar și intrarea scafandrilor.

Cine este medicul găsit fără viață în apele râului Someș

Medicul dispărut în apele reci ale Someșului este Bebe Lumezeanu, un reputat medic radiolog de la spitalul din Gherla.

Doctorul clujean în vârstă de 65 de ani era pasionat de pescuit.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si