Puiu-Lucian Georgescu este Ministru al Cercetarii si Inovarii, un domeniu la care tara noastra sta destul de prost. Nu acelasi lucru se poate spune si despre galateanul din fruntea institutiei, cunoscut in mediul academic si membru in Cosiliul ARACIS (Agentia Romana de Asigurare a Calitatatii in Invatamantul Superior).

Sotia ministrului, medicul Elia Monica Georgescu a ales sa profeseze in Franta, la Spitalul Reginoal din Tours, localitate unde sotii Georgescu

si-au achizitonat o casa. Imobilul are 80 mp si o curte de 250 mp si, conform declaratiei de avere a sefului inovarii din Romania, a fost achizitionata cu un credit de 210.000 euro, facut la o banca din Franta.
Puiu-Lucian Georgescu mai detine o casa de 200 mp in Galati si doua apartamente (unul in Galati si celalalt in Bucuresti), trei autoturisme cu bijuterii in valoare de 65.000 lei. Ministrul detine peste 1,3 milioane lei si vreo 250.000 euro in conturi dar are si 158.000 dolari inte-un fond de invsetitii din Statele Unite.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In timpul liber, Puiu-Lucian Georgescu isi intregeste veniturile prin expertize in doemniul calitatii mediului sau a apei pentru companii sau institutii de stat, de unde doar in 2016 a obtinut peste 31.000 lei.
Tours este o localitate din partea centrala a Frantei, situat in regiunea Centre-Val de Loire. Este un oras istoric, cunoscut din epoca galilor drept un punct de trecere a Loarei.

Tours este un oras infratit cu localitatea Brasov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si