Descoperire macabră în Baia Mare. Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în spatele unei hale de pe strada Bazaltului din oraș.

Bărbatul avea răni la nivelul brațelor și gâtului, potrivit presei locale.

„Astăzi, la ora 12.01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată", au transmis oficialii IPJ Maramureș.

La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, potrivit eMaramures

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Cine este muncitorul găsit cu gâtul și mâinile tăiate 

Conform sursei citate, victima este un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Cătălina, care muncea în fabrica lângă care a fost ucis.

Tânărul muncitor avea mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor.

Cadavrul a fost găsit pe terenul viran din spatele fabricii de canapele de la marginea orașului Baia Mare, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Bărbatul ar fi lucrat în tură întreaga noapte, iar după ce a ieșit din fabrică ar fi fost ucis. Criminaliști au prelevat probe de la fața locului. 

La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, se arată în comunicatul Poliţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si