Close sidebar
Close sidebar

Cine este muncitorul de 32 de ani din Baia Mare găsit cu gâtul și mâinile tăiate în spatele fabricii unde lucra. Tânărul ieșise din tura de noapte când a fost ucis

Un muncitor de 32 de ani a fost descoperit, luni, cu gâtul și mâinile tăiate pe un teren viran din spatele fabricii în care lucra. Cine este victima și de ce ar fi fost ucisă?

Sorin Negru,

Cine este muncitorul găsit cu gâtul și mâinile tăiate în zona industrială din Baia Mare

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Descoperire macabră în Baia Mare. Corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în spatele unei hale de pe strada Bazaltului din oraș.

Bărbatul avea răni la nivelul brațelor și gâtului, potrivit presei locale.

„Astăzi, la ora 12.01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată", au transmis oficialii IPJ Maramureș.

La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, potrivit eMaramures

Citeste si: Pensionarii pot primi adeverințele de venit gratuit pentru recalculare! Iată care este condiția pe care trebuie să o îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Cine este muncitorul găsit cu gâtul și mâinile tăiate 

Conform sursei citate, victima este un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Cătălina, care muncea în fabrica lângă care a fost ucis.

Tânărul muncitor avea mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor.

Cadavrul a fost găsit pe terenul viran din spatele fabricii de canapele de la marginea orașului Baia Mare, însă nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

Bărbatul ar fi lucrat în tură întreaga noapte, iar după ce a ieșit din fabrică ar fi fost ucis. Criminaliști au prelevat probe de la fața locului. 

La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta, se arată în comunicatul Poliţiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI