UPDATE. Bărbatul prăbușit cu parașuta a murit la scurt timp după internare. Acesta fusese dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ce au transmis medicii de la Spitalul Floreasca

„În urma accidentului în care un parașutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni, facem următoarele precizări: Pacientul a ajuns, la prânz, într-o stare extrem de gravă, la Spitalul Clinic de Urgență București cu un elicopter SMURD.

A fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator și, din păcate, la ora 13:47 a fost înregistrat decesul acestuia.

Ne exprimăm regretul față de acest tragic accident și transmitem sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Suntem alături de ei în aceste momente dificile ”, a transmis Spitalul Clinic de Urgență București într-un comunicat de presă.

Știrea inițială. Paraşutistul căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni se află în stare gravă, cu traumatism cranio-cerebral grav, şi este intubat, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Citește și: VIDEO Ultimele imagini filmate de Ionuț chiar înainte să intre în "râul morții", sub privirile disperate ale tatălui său

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Parașutistul care se află între viață și moarte în aceste momente are 42 de ani și are o experiență de peste 800 de salturi cu parașuta.

Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat acolo.

Cum s-a produs tragedia de la Aerodromul Clinceni

Un paraşutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului Clinceni. Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca.

Pompierii bucureşteni au intervenit, duminică, pe pista Aerodromului Clinceni pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane care a căzut cu paraşuta la aterizare.

"Evenimentul s-a produs ca urmare a unui zbor de agrement. Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca", informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

La intervenţie participă o ambulanţă SMURD şi elicopterul SMURD.

Evenimentul s-a produs ca urmare a unui zbor de agrement, iar parașutistul a fost găsit inconștient.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si