Poliţistul rutier din Botoşani, accidentat la sfârşitul săptămânii trecute de o maşină în timp ce făcea semn unui alt şofer să oprească, este internat în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Tânărul în vârstă de 24 de ani are fracturi şi leziuni la nivelul capului. Momentan, medicii nu se pot pronunța în privința lui Alexandru, însă au spus că acesta nu poate fi transferat momentan, însă atunci când acest lucru va fi posibil, familia sa ia în considerare transferul la un spital din Viena.

Acum, polițistul are nevoie urgentă de sânge, așadar, cei care vor să doneze trebuie să specifice numele acestuia la Spitalul Floreasca din București.

“Alexandru, colegul nostru de doar 24 de ani, a fost rănit grav în timpul serviciului. Vineri, 29 martie, acesta se afla pe DE 58, la ieşirea din oraşul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar alt auto, care se angajase în depăşire, l-a lovit în plin şi l-a proiectat în şanţul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanţă. Alexandru are fracturi şi leziuni la nivelul capului, iar în acest moment se află internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti”, au transmis luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Alexandru polițist rănit

Imagine de la accidentul din Botoșani în care un polițist a fost rănit.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Polițist în comă după ce a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul

Cine este Alexandru?

Poliţistul a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina, promoţia octombrie 2022. Familia și apropiații sunt în stare de șoc și tot ce speră este ca Alexandru să se întoarcă teafăr acasă.

”Toate rugăciunile și gândurile noastre bune se îndreaptă spre Alexandru și familia sa. Te așteptăm acasă, Alex!”, este mesajul colegilor tânărului.

Alexandru polițist rănit

El este Alexandru.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Șoferul care a provocat accidentul se apără și spune că Alexandru nu purta echipamentul corespunzător și de aceea nu a putut fi identificat.

“Nu știu pe unde a venit. A venit prin spatele mașinii… L-am văzut foarte târziu. Numai cu lanternă în mână… Nu știu pe cine a vrut să oprească. Eu am bănuit că mă oprește pe mine. Am mers regulamentar în localitate iar când -a terminat localitatea am dat semnalizare să plec, să depășesc. Deodată îl văd în fața mea și ne-am speriat unul de altul. El a început să fugă în zig-zag să se ferească de mine iar eu să mă feresc de el. Doar o lanternă avea în mână. În negru era. Dacă avea vestă cum au băieții de la rutieră, era altceva. Era un echipaj în întuneric iar când am ieșit eu în depășire, au aprins girofarul. Am zis că pentru mine, să trag dreapta.

Îmi pare rău”, a spus șoferul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si