Totodată, alesul local a încredinţat autoturismul primăriei la doi cunoscuți, aceștia folosindu-l în interes personal pe o perioadă de 2 ani. a fost trimis în judecată! Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a luat această decizie, iar acum bărbatul este acuzat pentru săvărşirea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual, furt, efectuarea de acte de comerţ incompatibile cu funcţia, săvârşite în formă continuată, în calitate de autor instigator şi, respectiv, complice.

Primar judecată leagăne

El este primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Micleru.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cătălin Cherecheș tot mai aproape de extrădare! Ce spune ministrul Alina Gorghiu?

Ce ilegalități a făcut primarul din Gura Teghii?

Acțiunea penală a fost pusă în aplicare de pe data de 25 ianuarie, iar acum edilul se află în arest la domiciliu. El ar fi luat mai multe bunuri de la o grădiniță din comună, printre care leagăne și mai multe uși, pe care ulterior le-a dus la pensiunea sa. Iar ilegalitățile nu s-au oprit aici, deoarece s-ar fi folosit de angajații din primărie pentru a duce la bun sfârșit lucrările la proprietatea sa. Totodată, alesul local a încredinţat autoturismul primăriei la doi cunoscuți, aceștia folosindu-l în interes personal pe o perioadă de 2 ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"În sarcina acestuia s-a reţinut că în calitate de primar al UAT Gura Teghii cu atribuţii în administrarea bunurilor primăriei şi-a însuşit şi a folosit bunuri ale primăriei în interes propriu, respectiv la o pensiune ce o deţine pe raza comunei, a folosit salariaţi ai primăriei pentru a presta lucrări la această pensiune, determinând persoanele cu atribuţii să menţioneze în fals că aceştia s-au aflat la serviciu, a menţinut ca poliţist local o persoană ce trebuia eliberată din funcţie, pe care a folosit-o pentru rezolvarea unor probleme personale, cu încălcarea dispoziţiilor legale, a efectuat acte de comerţ, prin

încălcarea dispoziţiilor legale privind incompatibilităţile, administrând în fapt o societate comercială (pensiunea pe care o deţine", informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, într-un comunicat.

Primar comuna Gura Teghii judecată

El este primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Micleru.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este preotul suspendat de Biserică după ce și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar în Târgu Frumos?

Acum, și poliţistului local care şi-ar fi încălcat atribuţiile de serviciu între anii 2022 și 2024 a fost trimis în judecată. El ar fi administrat în fapt o societate comercială cu obiect de activitate în domeniul forestier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si