Roberta se afla la volanul autospecialei de Poliție când a fost izbită violent de semiremorca unui TIR care a derapat într-o curbă, pe fondul carosabilului umed, ajungând pe sensul opus de mers.

Citește și: VIDEO Cazul morților suspecte de la Spitalul „Sfântul Pantelimon”! Tot mai mulți oameni demisionează

Tânăra agent de poliţie, în vârstă de 21 de ani, nu a avut nicio șansă în urma impactului violent.

"Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, au transmis oficialii IPJ Braşov.

Polițiștii de la sindicatul Europol au transmis un mesaj emoționant după tragedia care a îndoliat Poliția Română.

"Ultima misiune pentru Roberta...Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta. Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani", au scris cei de la Europol pe Facebook.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

"Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim...Drum lin către îngeri Roberta!!!!", au adăugat colegii tinerei polițiste.

Cum s-a produs accidentul absurd care a luat viața Robertei

Roberta circula regulamentar pe banda sa de mers până la momentul fatidic când a fost acroșată de remorca TIR-ului care venea din sensul opus de mers.

Accidentul cumplit a avut loc pe DN13, în zona Pădurea Bogății, vineri seara în jurul orei 17.00. 

Potrivit Poliției Rutiere, într-o curbă la dreapta, semiremorca ansamblului auto a derapat, pe fondul carosabilului umed, și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala la volanul căreia se afla tânăra agent de polițe, în vârstă de 21 de ani.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Circulaţia între Braşov şi Sighişoara a fost oprită temporar, pentru efectuarea cercetării la faţa locului. 

Roberta, tânăra agent de poliție din Gorj, avea toată viața înainte. "Drum lin către îngeri!"

Tânăra polițistă care a murit în accidentul groaznic de pe DN 13, din județul Brașov era originară din Roșia de Amaradia, Gorj, potrivit presei locale.

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol:" Întreaga industrie a spus nu"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum le-a ademenit "Șacalul" pe Delia și Denisa, tinerele ucise pe litoral. Imagini cu suspectul adus în cârje la instanță- antena3.ro

Roberta Ungureanu avea doar 21 de ani și toată viața înainte însă din păcate s-a stins mult prea devreme.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt profund îndurerați de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, față de care transmitem condoleanțe și întreaga noastră susținere!“, au transmis cei din IPJ Brașov.

Roberta studia la Scoala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina 

Roberta studia la Scoala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina 

[Sursa foto: Facebook]

Roberta, polițista de 21 de ani din Brașov

Roberta, polițista de 21 de ani din Brașov

[Sursa foto: Facebook]

Roberta, polițista de 21 de ani din Brașov

Roberta, polițista de 21 de ani din Brașov, studia Relațiile internaționale la Craiova

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si