Loteria Română a anunţat duminica trecută că a fost câştigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 6,7 milioane euro. Biletul norocos a fost jucat în Bucureşti şi a costat 18,50 lei.

Citeste si: Horoscop pentru weekendul 12- 13 martie 2022. Surprize neașteptate și momente pline de iubire pentru mai multe zodii

Biletul câștigător a fost jucat la agenţia 75-010 din sectorul 5, Bucureşti.

Acesta fost completat cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus. 

Cine este românul care a devenit multi-milionar peste noapte

În cursul zilei de joi 10 martie 2022, câștigătorul marelui premiu de la Joker s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române, potrivit unui comunicat al instituției.

Citeste si: Loteria Română anunță că a fost câștigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker: 6,7 milioane de euro. Unde a fost pus biletul câștigător

Posesorul biletului norocos are în jur de 50 de ani și a declarat că joacă în mod constant la loto de peste 20 de ani, de obicei, variante simple.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

El a mai câștigat de-a lungul timpului premii la loto, cel mai mare dintre acestea fiind un premiu de categoria a II-a, la Loto 6/49.

Cum a ales numerele norocoase: cu gândul la cutremurul din 1977

"Ne-a marturisit ca numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gandul la faptul ca, in ziua in care le-a jucat, adica pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977", spun oficialii Loteriei.

Numerele care i-au adus marele premiu la Joker au fost: 7, 45, 4, 3, 2+ 7.

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 și Joker, azi, duminică 27 februarie. Surpriza de Dragobete

Biletul câtigător la extragerea de duminică 6 martie

[Sursa foto: Loteria Romana]

Ultima dată când premiul de categoria I la Joker s-a câştigat a fost în luna octombrie 2019 şi a fost în valoare de 17.763.419,58 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor de tip loto, câştigătorul avea la dispoziţie 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-şi putea revendica câştigul. 

El s-a prezentat, însă, după 5 zile și a anunțat că știa că câștigat chiar din seara zilei de duminică.  „Urez tuturor jucatorilor succes si sa nu renunte la visul lor!” –   este mesajul pe care castigatorul a dorit sa-l transmita tuturor jucatorilor la loto.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si