Stoica Ovidiu Anton s-a alăturat din propria inițiativă în cadrul Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei. Românul efectua misiuni de evacuarea a răniților de pe front, în regiunea Harkov.

Din păcate, eroul român a pierit de frontul ucrainean.

stoica ovidiu anton soldat roman mort ucraina

Stoica Ovidiu Anton efectua misiuni de extracție a răniților

[Sursa foto: Facebook- Stoica Ovidiu Anton]

Cine este Stoica Ovidiu Annton, românul care a murit pe front, în Ucraina?

Stoica Ovidiu Anton este unul dintre românii care s-au înrolat, din propria inițiativă Forțellor Armate Ucrainene sau în cadrul Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei.

După zeci de misiuni de extracție a răniților de pe front, eroul român a fost ucis. Stoica Ovidiu Anton a murit apărându-și vecinii, aflați într-un conflict armat de o lungă durată cu Rusia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Stoica Ovidiu Anton este cel de-al doilea român care a murit pe frontul ucrainean, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

Citește și: Iubirea i-a dus la război pe doi tineri din Mehedinți, îndrăgostiți de aceeași fată. Unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital: „S-a decis transferul la o altă clinică”. Cum a reacționat agresorul în fața polițiștilor?

stoica ovidiu anton soldat roman mort ucraina

Stoica Ovidiu Anton efectua misiuni de extracție a răniților

[Sursa foto: Facebook- Stoica Ovidiu Anton]

Ne luăm rămas bun de la Stoica Ovidiu Anton care lupta în Ucraina (Fight for Ukraina Internațional Legion) efectua misiuni de extracție a răniților din regiunea Harkov de pe linia frontului, din păcate misiunea lui pe acest pământ s-a încheiat în cursul unei misiuni de evacuare a răniților de noaptea trecută, la începutul războiului a făcut voluntariat în vama Isaccea pentru câteva luni când a văzut în ce stare ajung unele persoane din zonele de conflict a hotărât că poate face mai mult decât atât și a luat hotărârea să se înroleze în legiunea străină din

Ucraina, mulțumită sacrificiului suprem pe care l-a făcut, mulți răniți au primit o a doua șansă, să-i fie drumul lin și să ne ierte Dumnezeu pe toți, este mesajul prinn care, președintele unei cunoscute asociații, Gabor Petru, a anunțat moartea tragică a lui Stoica Ovidiu Anton, printr-o postare pe contul său de Faceook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si