Marius Preda, un român care s-a mutat în Anglia în anul 2019, a avut parte de o surpriză inedită! El se afla cu soția și cu fetița lui în momentul când a aflat de premiul fabulos pe care l-a câștigat în cadrul unui concurs online!

Ce a aflat românul că este fericitul câștigător?

Inițial, acestuia nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă.

În total, Marius a câștigat 500.000 de lire sterline, iar acum are planuri mari cu suma imensă de bani! Christian Williams, prezentatorul BOTB, i-a făcut o vizită surpriză lui Marius, în Tamworth. Acesta a avut și un plan. S-a ascuns într-un apartament și a comandat o pizza, pe care Marius a livrat-o la adresa respectivă, fără să-și dea seama că urma să primească o veste atât de importantă. 

Mai apoi, ei au mers la locul de muncă a lui Marius, acolo unde a aflat vestea ce avea să-i schimbe viața! Alina, soția lui, dar și fetița au fost martore la bucuria de nedescris a bărbatului.

„Sunt absolut încântat că am câștigat și sunt plin de emoții. Mulțumesc frumos, nu știu ce să zic ”, a spus emoționat românul.

Român câștig sumă uriașă

El este Marius Preda.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Marius lucrează ca șofer de livrare de pizza de patru ani și s-a întors la muncă chiar și după ce a câștigat premiul. Tot el a spus și că va dura ceva timp până se va obișnui cu ideea. 

Ce planuri are Marius cu banii câștigați la concurs?

Acum, bărbatul a precizat că mai vrea să mai facă un copil şi că visează la o casa în Anglia, dar şi la o vacanţă de vis în România.

Român câștig suma uriașă

El este Marius Preda.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Cine este câștigătoarea Miss World 2024? Ada Maria Ileana a concurat din partea României

Christian Williams a subliniat importanța oferirii șanselor oamenilor de a-și schimba viața, mai ales că suma de 500.000 de lire sterline nu este deloc o sumă mică de bani. BOTB este cunoscut premiile incredibile, cum ar fi cheile unei mașini de vis. Acesta este fondat în 1999 de către William Hindmarch, și a oferit până acum mașini în valoare de 64 de milioane de lire sterline.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si