Close sidebar
Close sidebar

Modul inedit prin care un român stabilit în Anglia s-a îmbogățit peste noapte: ”Sunt plin de emoții”. Marius a câștigat sute de mii de lire sterline, dar continuă să lucreze ca șofer

Un român este fericitul câștigător al unui concurs online. Marius nici măcar nu se aștepta să primească o așa veste bună.

Stefania Pavel,

El este Marius Preda.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marius Preda, un român care s-a mutat în Anglia în anul 2019, a avut parte de o surpriză inedită! El se afla cu soția și cu fetița lui în momentul când a aflat de premiul fabulos pe care l-a câștigat în cadrul unui concurs online!

Ce a aflat românul că este fericitul câștigător?

Inițial, acestuia nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă. În total, Marius a câștigat 500.000 de lire sterline, iar acum are planuri mari cu suma imensă de bani! Christian Williams, prezentatorul BOTB, i-a făcut o vizită surpriză lui Marius, în Tamworth. Acesta a avut și un plan. S-a ascuns într-un apartament și a comandat o pizza, pe care Marius a livrat-o la adresa respectivă, fără să-și dea seama că urma să primească o veste atât de importantă. 

Mai apoi, ei au mers la locul de muncă a lui Marius, acolo unde a aflat vestea ce avea să-i schimbe viața! Alina, soția lui, dar și fetița au fost martore la bucuria de nedescris a bărbatului.

„Sunt absolut încântat că am câștigat și sunt plin de emoții. Mulțumesc frumos, nu știu ce să zic ”, a spus emoționat românul.

El este Marius Preda.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Marius lucrează ca șofer de livrare de pizza de patru ani și s-a întors la muncă chiar și după ce a câștigat premiul. Tot el a spus și că va dura ceva timp până se va obișnui cu ideea. 

Ce planuri are Marius cu banii câștigați la concurs?

Acum, bărbatul a precizat că mai vrea să mai facă un copil şi că visează la o casa în Anglia, dar şi la o vacanţă de vis în România.

El este Marius Preda.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Cine este câștigătoarea Miss World 2024? Ada Maria Ileana a concurat din partea României

Christian Williams a subliniat importanța oferirii șanselor oamenilor de a-și schimba viața, mai ales că suma de 500.000 de lire sterline nu este deloc o sumă mică de bani. BOTB este cunoscut premiile incredibile, cum ar fi cheile unei mașini de vis. Acesta este fondat în 1999 de către William Hindmarch, și a oferit până acum mașini în valoare de 64 de milioane de lire sterline.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI