Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost intrerupt la un moment dat din cauza unui barbat care scanda in tribuna.

Barbatul a strigat "M**E PSD", moment in care arbitrul a intrerupt meciul si a cerut liniste.

Cel care a scandat in tribune se numeste Silviu Cirneleaga, un roman stabilit in Montreal de mai bine de 20 de ani, potrivit

adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Simona a fost deranjata de acest episod si a tinut sa-i transmita un mesaj.

„E onoare sa vorbesc din nou, pe aceasta scena, din postura de castigatoare. Simt ca am avut o saptamana excelenta, chiar daca am venit dupa o pauza lunga.

Ii multumesc lui Sloane. De fiecare data ma face sa joc mai bine. Mereu e un meci disputat intre noi. Sper sa ne intâlnim de multe ori.imi cer scuze celor din staff. Am fost putin nebuna pe teren, in finala, dar sper sa mai traim astfel de momente. Multe astfel de momente. Vreau sa le multumesc tuturor de aici, din Canada. totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au facut sa ma simt ca acasa.
Le multumesc si celor care s-au uitat la mine de acasa, stiu ca uneori a fost nevoie sa se trezeasca târziu in noapte ca sa ma vada.

Am un mesaj de adresat si in româna, fanilor din tribune. Le multumesc pentru sustinere, dar unii s-au comportat astazi altfel. Vreau sa le spun doua cuvinte. Va rog, data viitoare când veniti pe un teren de tenis, sa respectati aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru astfel de lucruri”, a spus Simona Halep la finalul meciului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si