Simona Mărgăian, actualmente Filip după căsătorie a fost condamnată luni de Tribunalul Gorj, la 5 ani de închisoare cu executare. Mai exact, Simona Mărgăian l-a țepuit pe vârstnic în perioada mai 2015-septembrie 2017, așadar aceasta este acuzată despălare de bani în formă continuată și înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave. 

Italianul de 78 de ani spune că această sentință nu este suficient de bună

De asemenea, femeia din Gorj, în vârstă de 36 de ani va trebui să-i achite italianului Francesco Thiella daune materiale de aproximativ 700.000 de euro, precum și alți 10.000 de euro ca daune morale. Tot ea va trebui să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 25.000 de lei. Sentința femeii nu este încă definitivă, ea având drept de apel. 

Italianul în vârstă de 78 de ani îi vira des bani în cont blondinei, în speranța că femeia îi va deveni și soție. El își vânduse chiar toate proprietățile din Milano numai pentru a o ajuta pe româncă. În total, aproximativ 780.000 de euro ar fi primit Simona Mărgăian, bani pe care i-a cheltuit după bunul său plac. În 2018, după ce și-a dat seama că a fost păcălit, italianul a venit în România să își facă dreptate.

Ea este Simona Daniela Mărgăian și italianul pe care l-a înșelat.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Gorjeanul]

Citește și: Un bărbat care avea doar o liră în contul bancar s-a trezit cu 120.000 de lire sterline peste noapte: „Aș fi fost asigurat pe viață dacă i-aș fi păstrat”

Acum, acesta este dezamăgit, chiar și după ce fosta lui iubită a primit această sentință.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„E o sentință bună, dar nu suficient de bună.Prejudiciul economic pe care l-am suferit e mult mai mare. Am avut mari probleme financiare în acești șapte ani, am fost într-o situație dificilă absolută, cu multe sacrificii. Am fost disperat în acești ani pentru că am pierdut tot, am avut daune economice majore, pe care sentința actuală le despăgubește doar parțial”, a spus Francesco Thiella, conform Gorjeanul.

Ce avere are Simona Daniela?

În urma sentinței, instanța a decis să pună sechestru pe bunurile femeii din Târgu-Jiu, dar și pe bunurile familiei sale, care ar fi însemnat-o pe aceasta în repetate rânduri să obțină cât mai mulți bani de la italian.

”(…) menține măsura asiguratorie a sechestrului instituit asupra bunurilor mobile/imobile aflate în proprietatea inculpatei Mărgăian (actualmente Filip) Simona Daniela, după cum urmează: clădire cu pereţi din cărămidă arsă piatră naturală sau alte materiale fără cadre de beton armat, construită la data de 03.08.2011, având o valoare impozabilă de 83.253 lei cu suprafaţa de 130,40 mp, cotă parte 100%, situată în com. Scoarţa, sat Lintea, nr. 39 B, jud Gorj; teren intravilan zona A, teren cu construcţii cu suprafaţa de 1000 mp având valoare impozabilă de 63 lei, cotă parte 100%, situat în com. Scoarţa, sat Lintea; teren intravilan zona A arabil, cu suprafaţa de 1056 mp având valoare impozabilă de 3 lei cotă parte 100%, situat în com.

Scoarţa, sat Lintea (ce fac obiectul măsurii instituite prin ordonanţa nr. 356/P/2018 din 14.01.2019 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj); apartament situat în Bucureşti, Sectorul 2, str. Carol I, nr. 70, ap 25, cu număr cadastral 228200-C1-U2 ”, se arată în soluția de condamnare.

Simona Mărgăian alături de soțul său, Alex Filip.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Femeia care a divorțat de soțul său fantomă pentru că a înșelat-o spune că acum o urmărește peste tot: „Edwardo a devenit gelos”

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

De asemenea, sechestrul a fost pus și pe un apartament din Năvodari, pe un teren din județul Constanța, pe apartamentul cumpărat pe numele Tiriplică Cornelia în Complexul Cosmopolis, asupra autoturismului marca Mercedes Benz S-350, autoturismului marca Mercedes Benz ML250, dar și a conturilor deschise la mai multe bănci. P rocesul se va muta anul viitor la Curtea de Apel Craiova.  

Avocatul Simonei Mărgăian a făcut declarații și a spus că italianul a știut foarte bine ce face și că inițiativa i-a aparținut, așadar, nu e o persoană care să fi fost înșelată sau mințită, deoarece a făcut lucrurile de bună voie, dorind să aibă relații cu două fete mult mai tinere și frumoase.

Simona Filip este în prezent make-up artist, pe pagina sa de Facebook având publice numeroase fotografii cu machiajele realizate de ea. Tot acolo, femeia are poze și cu actualul ei soț, Alex Filip.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: