Catalin Cazacu a castigat a treia etapa a circuitului MotoRC, care a avut loc weekendul trecut la Adancata din postura de vedeta incontestabila a competitiei. „Faimosul” de la Exatlon nu este insa singura vedeta care a urcat pe podium. In afara de Bogdan Vrajitoru (locul 2- unul dintre cei mai valorosi sportivi din circuit), locul trei a fost ocupat de Adrian Rus, cunoscut in lumea rockului sub porecla de Sinner.

Adrian Sinner este solist vocal si chitarist in trupa „9,7 Richter”, un nume cunoscut fanilor stilului trash metal, care a cantat inclusiv in deschiderea show-ului trupei „Judas Priest” in 2015, la Bucuresti. In 2014, albumul „Ground Zero”, produs in colaborare cu „Universal Music”, a castigat premiul pentru cel mai bun album de metal al anului, iar la evenimentul de lansare au concertat formatiile „Goodbye to Gravity” si „Trooper”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Adrian Rus Sinner este sportiv legtimat la CSM Bucuresti, acolo unde este coleg cu Bogdan Vrajitoru. El este comentator si MC la competitiile moto care au loc la Adancata, iar in urma cu cativa ani a inceput si un show dedicat sporturilor cu motor la Radio Sport Total FM. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si