Un accident teribil a avut loc seara trecută în comuna Scoarţa, din judeţul Gorj. Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce ar fi pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un alt vehicul pe contrasens, condus regulamentar de un medic de 46 de ani din Bucureşti.

Tânărul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii sale care s-a răsturnat într-un şanţ.

Medicii ajunși la fața locului i-au acordat primul ajutor lui Robert, care ulterior a fost transportat de urgență la spital pentru operație. Nu după mult timp, corpul lui a cedat în timpul nopții.

”Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis ISU Gorj.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Albert mort Scoarța

Imagini de la teribilul accident din Scoarța.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cine e judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu este în sala de judecată? Acesta va fi cercetată de Inspecţia Judiciară

Cine este Albert și de ce boală cruntă suferea?

Albert avea doar 22 ani și își dorea atât de mult să devină polițist. El era și student la Școala de Poliție și doar câteva luni îl mai despărțeau de marele său vis.

Din păcate, o veste cumplită avea să schimbe cursul acestei dorințe, deoarece Albert a aflat că suferă de distonie, o boală care îi provoacă spasme musculare şi dureri puternice. Comunitatea din Târgu Cărbuneşti ar fi încercat să-l ajute din răsputeri pe tânăr, iar la sfârşitul anului trecut s-au strâns donaţii considerabile pentru ca Albert să fie salvat.

Albert mort Scoarța

El este Albert.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Prima reacția a lui Petre Roman, după ce fosta lui soție a încetat din viață. Mioara Roman stătea într-un azil de bătrâni

În mediul online au fost postat zeci de mesaje de condoleanțe pentru tânăr.

”Încă un camarad a urcat la ceruri. Pe această cale transmitem sincere condoleanțe familiei și multă putere pentru a putea trece peste aceasta pierdere. Odihnă veșnică Albert”, a transmis Peluza Gorjeană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si