Close sidebar
Close sidebar

Cine este șoferul implicat în accidentul de la Drăganu, județul Argeș? O persoană și-a pierdut viața în urma impactului

Miercuri, un accident rutier a avut loc în localitatea Drăganu, județul Argeș. O persoană a decedat în urma impactului, iar trei sunt rănite.

Alexandra Bercea,

Un accident rutier a avut loc în localitatea Drăganu, județul Argeș.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident mortal a avut loc în localitatea Drăganu, din județul Argeș.

Cine ar fi șoferul implicat în accidentul de la Drăganu?

Potrivit unor surse, cel care ar fi provocat accidentul în urma căruia o persoană a decedat este directorul aeroportului din Sibiu, Marius Gîrdea.

Acesta ar fi intrat pe contrasens și a lovit în plin un taxi. 

Totodată, Marius Gîrdea, soţia lui, precum şi o altă femeie care se afla în maşina sa, au ajuns de urgenţă la spital, potrivit Antena3.ro.

Citește și: Accident rutier între Râșnov și Predeal. Un microbuz cu 11 pasageri s-a izbit de un parapet de protecție. Patru persoane au fost rănite

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.

În urma impactului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Din accident, au rezultat alte trei victime, toate din primul autoturism, respectiv, conducătorul auto, de 46 de ani, dar și două pasagere, de 42, respectiv 34 de ani, ambele din Sibiu.''

Ce a indicat aparatul etilotest în urma testării?

Șoferul de 46 de ani a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest. Acesta a rezultat faptul că nu a consumat alcool.

Citește și: VIDEO. Doi copii au murit într-un accident teribil în județul Bacău. Un șofer inconștient de 28 de ani a urcat 7 pasageri în mașina cu anvelope de vară!

,,Polițiștii au testat cu etilotestul pe șoferul de 46 de ani, rezultând că nu a consumat alcool. Pe parcursul cercetărilor, traficul a fost blocat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI