Irina Loghin are 78 de ani si de peste 45 de ani isi imparte viata alaturi de sotul ei, Ion Cernea. Desi poate parea greu de crezut, Irina si Ion au demonstrat ca pot avea cariere de succes si o familie superba si ca acest lucru nu este un vis imposibil.

Cei doi s-a cunoscut in tinerete, la un strand, si de

atunci sunt nedespartiti. Ion Cernea a reusit sa o impresioneze din prima pe Irina, mai ales cu postura sa, el fiind luptator de lupte greco-romane, disciplina prin care a reprezentant Romania la Jocurile Olimpice, dar si la Campionatele Europene si Mondiale.

Ion Cernea este mai batran cu 3 ani ca Irina si a facut performanta la clubul Dinamo Bucuresti. Pentru Romania a reusit sa ia o medalie de argint la JO din 1960 de la Roma si bronz la JO din 1964 de la Tokyo. El a mai luat argint la Campionatele Mondiale din 1961 de la Yokohama si aur la Mondialele din 1965 de la Manchester. Ion Cernea a participat la categoria 57 de kilograme.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dupa ce a cucerit aurul Mondial, Ion Cernea s-a retras din activitatea sportiva, fiind antrenor si arbitru international, el fiin prezent la toate competitiile majore de lupte greco- romane dintre 1972 si 1988.

"Cand s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arata bine, era manierat. Era si bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati. Au fost multi care au incercat sa o impresioneze, dar numai Ion a avut castig de cauza", povestea in urma cu cativa ani un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cei de la cancan.ro.

Dupa 10 ani de relatie, cei doi s-au casatorit. Dupa ce a incheiat cu cariera sportiva, Ion nu si-a mai lasat niciodata sotia si a mers cu ea peste tot. "El era un fel de bodyguard pentru ea. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de Irina. Era un barbat atent si mereu avea grija sa nu ii lipseasca ei nimic. Si cum sunt la fel de uniti si de fericiti. Se respecta enorm, eu nu i-am vazut niciodata sa se jigneasca", a mai spus persoana respectiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si