Miercuri, 21 februarie a avut loc o adevărată tragedie în Timișoara! În jurul orei 04:00 doi tineri care treceau prin zonă, în drum spre Complexul Studențesc au sunat într-un suflet după ajutor. Aceștia au văzut silueta unei persoane în râul Bega, iar mai apoi aceasta nu a mai revenit la mal.

Alex a strigat după ajutor, însă scafandrii l-au găsit după aproximativ 6 ore de căutări

De altfel, cei doi ar fi auzit și un strigăt de ajutor.

"În data de 21.02.2024, la ora 04:18, am fost solicitați să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane din râul Bega, în zona Parcul Copiilor. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu două autospeciale și un echipaj SMURD. A fost solicitat sprijinul scafandrilor din județele Arad și Hunedoara", au transmis reprezentanţii Isu Timiş.

După ore de căutări, scafandrii care au împânzit zona au găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr, care se afla în apropiere de Pasarela Îndrăgostiţilor de la Parcul Copiilor. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă Alex nu a mai putut fi readus la viață.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Alex mort Bega

Imagini de la locul intervenției de pe râul Bega.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Accident teribil! Adolescentă de 16 ani lovită de o magistrată pe trecerea de pietoni din fața Parlamentului

Ce s-ar fi întâmplat cu tânărul?

Acum, oamenii legii au luat în calcul mai multe posibilități. Potrivit Opinia Timișoarei, Alex s-ar fi putut afla în stare de ebrietate, iar într-un moment de neatenție să fi căzut accidental în Bega.

Totodată, s-a luat în calcul și ipoteza unei sinucideri, deși această variantă este mai puțin probabilă.

”Am văzut de multe ori, cum pescuiesc, na, am văzut multă lume cum merge pe bordură şi dacă alunecă, mai ales dacă e seară, sunt şi crengi, poate să cadă. Nu prea e lume multă de obicei târziu şi se poate întâmpla orice”, a spus un pescar pentru Observator.

Alex mort Bega

El este Alexandru, tânărul găsit mort în râul Bega.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Tragedie în Neamț, după ce un bărbat și-a pierdut viața la volanul mașinii pe care o conducea. Acesta a suferit un stop cardio-respirator

Trupul său a fost dus la necropsie, care va clarifica cauza morții. De altfel, poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Alex era din Republica Moldova, însă studia în Timișoara. Această tragedie vine după ce cu o seară în urmă acesta s-ar fi aflat în compania unor prieteni, alături de care și-a sărbătorit ziua de naștere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si