Incident teribil în Iași! Vlad, un tânăr de doar 20 de ani, student în anul II la Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași și-ar fi pus capăt zilelor, scrie BZI.

Tatăl tânărului este sfâșiat de durere

Familia lui Vlad este distrusă de durere și nu-și explică gestul teribil. Totul ar fi avut loc pe data de 18 aprilie, după ce studentul ar fi suferit o intervenție chirurgicală dificilă. 

”Da, a murit în urmă cu două săptămâni, dar mai multe detalii, deocamdată, nu vreau să ofer”, a declarat Valentin Vlasov, tatăl lui Vlad, pentru sursa citată mai sus.

Vlad sinucidere spital

Imagine reprezentativă pentru spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Piersic? Actorul a fost transferat la Institutul Matei Balș: ”Am depistat că pe sonde sunt vegetații”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform colegilor băiatului, acesta suferea de megacolon.

”A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact ”, a spus un coleg al tânărului de la Medicină Dentară. 

Medicii de la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf.

Spiridon” au mărturisit că studentul de 20 de ani avea o afecțiune gravă, însă nu pot confirma în acest moment dacă este vorba despre un act suicidal, fie de un accident.

„Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon».

Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Vlad sinucidere spital

Imagine reprezentativă pentru spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: De ce ar fi fost răpit și torturat milionarul din București? Anchetatorii au aflat noi detalii teribile

Mai departe, trupul lui Vlad a fost dus la necropsie, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si