Tanara de 34 de ani a intervenit ca sa-l scoata pe iubitul sau de sub bastoanele jandarmilor, in timp ce a fost trantit la pamant. De la ce a pornit? Mihai, in varsta de 28 de ani, a spus ca le-a transmis jandarmilor ca stau degeaba acolo, iar acestia l-au pus la pamant. Ei au mai spus ca nu vor sa depuna plangere, doar si-au cumparat medicamente pentru gazul inhalat in piata Victoriei.

Cami a lucrat o vreme in Marea Britanie, acum este IT-ista in Bucuresti si la protest nu a mers ca sa strige celebrul slogan anti-PSD, ci din solidaritate.

„Tin minte ca l-am intrebat pe un jandarm de ce dau cu gaze. „Fiindca ei dau cu pietre”, mi-a zis. „Pai asta pentru ca dati voi cu gaze!”(...) Nu am fost bataioasa, dar nu m-am dat inapoi de la a apara drepturile celor care nu puteau sa si le apere singuri, sa zicem”, a spus ea pentru Vice Romania.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ce a vorbit cu jandarmul de la dialog? „imi tinea prelegeri, cumva ca sa traga de timp.

Dar nu cred ca voiau sa-l ia in duba. Ci pur si simplu nici ei nu stiau ce vor sa faca. Mi s-a parut ca nu avea rost toata faza aia, de-aia eram asa pornita.”

Cami a spus ca dupa aceasta intamplare jandarmii nu i-au urmarit.

Citeste continuarea AICI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si