Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără viață vineri seară într-o locuință din Hoghiz, Brașov. Fiica, o tânără de 25 de ani, prezenta urme de violență pe corp.

Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Brașov?

Apar noi informații în cazul dublei crime din Hoghiz! Vineri seara, pe 15 decembrie, două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în locuință. 

Diana avea doar 25 de ani și era învățătoare la o școală dintr-un sat vecin. Mama tinerei se pare că ar fi suferit de depresie. Anchetatorii iau în calcul ipoteza ca femeia să își fi ucis propriul copil și mai apoi să își fi pus capăt zilelor. 

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit fără suflare pe pat și prezenta urme de violență în zona gâtului. 

Citește și: Apar noi informații în cazul tragediei din Brașov. Tânăra de 25 de ani era învățătoare. Descoperirile făcute de anchetatori!

La câțiva metri de casa tinerei din Hoghiz era corpul mamei sale. Femeia avea urme de arsuri pe tot corpul. Soțul acesteia, de 45 de ani, este șofer pe cisternă iar în momentul tragediei era plecat în cursă.

Când bărbatul a observat că cele două nu mai răspund la telefon ar fi rugat un vecin să meargă să vadă ce se întâmplă.

În acel moment a fost descoperit calvarul.

Fata de 25 de ani venea acasă doar la sfârșit de săptămână. Apropiații celor două spun că mama fetei ucise era din ce în ce mai retrasă în ultima perioadă și nu exclud varianta ca femeia să îi fi făcut rău întâi fiicei iar mai apoi să își pună capăt zilelor.

Citește și: VIDEO- Două femei, mamă și fiică, găsite fără suflare în Hoghiz. „Ambele prezentau indicii de moarte violentă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată anchetatorii iau în calcul sinuciderea după crimă sau chiar o dublă crimă. Soțul femeii a revenit rapid în țară și a fost audiat ore în șir de procurori.

Tânăra de 25 de ani cunoscuse de ceva timp un băiat alături de care avea planuri de viitor și cei doi voiau să își întemeieze o familie.

Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Cine este tânăra învățătoare găsită fără viață în Hoghiz? Descoperirile anchetatorilor!

Mama fetei nu voia să-l cunoască pe cel care urma să îi fie alături Dianei în drumul vieții

Tânărul ne-a povestit, sub protecția anonimatului, că din senin nu i-a mai răspuns la mesaje. Atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

 „Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă.

Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva.

Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”

Citește și: Apar noi informații în cazul contabilei care s-a aruncat de la etajul cinci și a ucis o femeie. Aceasta este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor

Iubitul Dianei e aproape convins că tânăra ar fi fost ucisă de mama ei, care apoi și-ar fi luat viața. Nu ar fi fost de acord ca fiica ei să se mute la el în Brașov.

„Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă. Urma să o cer de soție!”

 „Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia sa ma cunoască...”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Au apărut imagini cu ultimele clipe din viața Sharei, adolescenta de 16 ani decedată în Piatra Neamț

De altfel, aceasta e și ipoteza luată în calcul de anchetatori. Că mama și-ar fi ucis fiica, iar apoi   s-ar fi autoincendiat. Dar nu exclud nici variante unei alte mâini criminale.

„Eu nu știu, că tare a plăcut-o pe fata aia. Toate poftele i le-a făcut!”

 „Eu cred că ea a avut o depresie, o decădere..... un moment de rătăcire... Da!”

Citește și: VIDEO- Au apărut imagini cu ultimele clipe din viața Sharei, adolescenta de 16 ani decedată în Piatra Neamț

 „Mai venea și la biserică... nu mai ieșea în lumea... nu mai ieșea!”

Ancheta continuă, iar acuzația din dosar e de omor. Se așteaptă rezultatele preliminare ale necropsiei pentru a face puțin lumină în tot misterul acestui caz șocant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si