Close sidebar
Close sidebar

Cine este tânăra ucisă de urs, în Bușteni. Maria s-a stins din viață la doar 19 ani, sub privirile iubitului: „Ea a zis să facem traseul ăsta”

Maria Diana a avut parte de o moarte cruntă. Ziua de relaxare s-a terminat tragic pentru ea.

Alis Pop,

Colaj foto cu un urs și o fată

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia din Bușteni a îngrozit România. Maria Diana a murit la doar 19 ani, sfâșiată de urs, în Bușteni, în timpul unei drumeții.

Tânăra de 19 ani a fost atacată de urs, aruncată într-o râpă, la 120 de metri înălțime, și sfâșiată de animalul sălbatic până la intervenția salvatorilor.

Animalul sălbatic a prins-o de picior într-o zonă extrem de frecventată de turiști, cuplul aflându-se în Masivul Bucegi, dorind să se îndrepte spre o cascadă din zona Jepii Mici.

”Se văd urme de mușcături, era mușcată de picior, pe spate”, a spus Ștefan Petrus, Salvamont Bușteni, conform stirileprotv.ro.

Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale iubitului ei, care și-ar fi dat viața pentru ea.

Din păcate, însă, Maria Diana a fost scoasă din ghearele ursului fără viață. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să îi constate decesul.

Din păcate, însă, nu au mai ajuns la locul pe care fata și-l dorea foarte mult să-l vadă, după cum le-a spus iubitul ei reporterilor de la Știrile Kanal D.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește și: VIDEO: Vânarea urșilor, subiectul dezbătut de Ministrul Mediului. Ce măsuri ar trebui luate?

Maria Diana nu a mai avut nicio șansă la viață

Iubitul tinerei ucise de urs

[Sursa foto: Captura video]

Iubitul tinerei: Cât de cât eram pregătiți în ceea ce înseamnă urcare și din astea. Eu am mai mers pe acest traseu, ea a vrut foarte mult să meargă.

Reporter: Ați planificat de mult călătoria asta?

Iubitul tinerei: Nu, nu! Pur și simplu am zis că facem asta. Inițial propusesem altceva, dar a venit cu ideea asta și am zis că mergem până la cascadă și înapoi și că o să fie o după-amiază minunată... nenorocirea s-a întâmplat. Nu mergeți neechipați pe munte și punct! Faceți câtă gălăgie se poate. E pădure, e casa lor până la urma urmei.

În urma tragediei din Bușteni, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru turiștii pasionați de drumeții, astfel încât o astfel de tragedie să nu se mai repete.

Localnicii din zonă, însă, spun, pentru stirileprotv.ro, că era vorba doar de o chestiune de timp, căci inevitabilul tot s-ar fi produs la un moment dat, având în vedere că zona respectivă este intens frecventată atât de turiști, cât și de urși.

Dan Hrișcu- localnic: „Ursul circulă pe poteca aceea între Jepii Mici și Jepii Mari. Eu sunt prudent, fluier. Ursul și vulpea sunt foarte bine hrănite de turiști”.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Urșii din zona stațiunii Bușteni nu se tem deloc de oameni și chiar le ies în cale pe traseele turistice.

Localnici: „În fiecare seara iese la containere, și ziua, până dimineața”.

Citește și: VIDEO- Joacă periculoasă cu urșii. Autorițile avertizează oamenii să se ferească de animalele sălbatice

Fată ucisă de urs

[Sursa foto: Captura video]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI