Bogdan Lazăr este plâns de familie. Acesta absolvise Facultatea de Drept, dar preocupările lui se băteau cap în cap cu meseria. 

Citeste si: VIDEO| BMW-ul rupt în două de un stâlp, la Cluj, a fost filmat în momentul impactului. Motorul a zburat și a luat foc

El s-ar fi urcat la volan sub influența unor substanțe interzise și- cu 180 de km la oră- s-a înfipt cu mașina într-un stâlp.

Atât de violent a fost impactul că nu a avut nicio șansă de salvare.

În urmă cu doar 11 ore, el a postat pe Facebook imagini de la un restaurant din Cluj-Napoca, însă destinul a avut alte planuri pentru acesta. BMW -ul tânărului a intrat într-un stâlp, autoturismul fiind despicat în două. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Sincere condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Inca nu-mi vine sa cred ca Bogdan nu mai este!”, ”Dumnezeu sa il aseze in Lumina Sa si pe voi sa va mangaie si sa va intareasca, sa gasiti putere sa treceti prin aceste momente…”, au transmis apropiații.

Tânărul de 25 de ani a murit pe loc

„  Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca.

Apelul de urgenţă a venit la ora 6:18, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale, precum şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic la un centru comercial din Alba Iulia

Ulterior, în sprijin a venit şi o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul 1  ”, a transmis, duminică, ISU Cluj.  

Potrivit sursei citate, pompierii au descoperit la fața locului un autoturism puternic avariat, iar șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decedat. 

Citeste si: „Îmi pare rău pentru el". Gigi Becali, prima reacție după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghekampf. „Îmi era scârbă să-l bat”, spune impresara

„  Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare  ”, a mai precizat ISU Cluj.  

Bogdan a fost implicat într-un dosar de trafic de stupefiante  

Bogdan a absolvit Facultatea de Drept din Cluj Napoca, dar preocupările lui se băteau cap în cap cu meseria.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit portalului Curții de Apel din Cluj- în 2015- a fost implicat într-un dosar de trafic de stupefiante- cu toată familia. Mai precis- tatăl lui ar fi adus drogurile în țară- le ambala în plicuri acasă- iar apoi le dădea pe mâna lui și a fratelui său- care aveau misiunea să le vândă- dar se pare că și consuma.

Și nu ar fi fost prima oară când tânărul urca la volan sub influența unor astfel de substanțe. Noroc că acum nu a mai secerat și alte vieți nevinovate.

Tocmai de aceea sunt voci care spun că ar trebui modificată legea astfel încât șoferii prinși băuți sau drogați la volan să nu mai primească permisul niciodată.

„În momentul în care consumi drogurile ești un personaj. Nu mai ești tu. Ești un personaj dintr-un film cu puteri supra-naturale. Ai sentimentul că poți să faci orice, că îți este îngăduit orice și oricât. Nu au frică, nu au limită. Ei merg până la capăt. Acum ori niciodată!”, spune psihologul Dana Onișor.

Din păcate- în ultima vreme- sunt tot mai mulți șoferii implicați în accidente rutiere grave- care sunt depistați ulterior fie că au băut- fie că au consumat droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si