Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de vineri, 16 februarie, la Baza Nautică Farul. Potrivit celui care a iniţiat apelul de ajutor, o persoană se afla în apă, mai exact plutea pe Lacul Siutghiol.

Citește și: Moarte suspectă în Satu Mare. Un bătrân a fost găsit fără suflare în curtea casei: ”Lumea s-a încuiat în casă, de frică"

Potrivit informațiilor din presa locală, persoana înecată ar putea fi unul dintre pescarii dispăruți pe 7 ianuarie.

Conform Replica Online, ar putea fi vorba de Cristian Valentin Pantea, în vârstă de 21 de ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului se află și fratele celuilalt pescar, Florin Sîrbu, care a aflat de la un prieten de găsirea persoanei înecate.

Tânărul era dat dispărut din data de 8 ianuarie

Poliţiştii ar fi stabilit că tânărul găsit mort în Lacul Siutghiol are 22 de ani, potrivit News.ro.

“Ca urmare a cercetărilor efectuate intr-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa- Secţia 2 Poliţiei au identificat persoana găsită, la data de 16 februarie, în Lacul Siutghiol.

În cauză s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 22 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul acestuia”, au menţionat poliţiştii.

Anchetatorii au precizat că este vorba de unul dintre bărbaţi daţi dispăruţi în luna ianuarie, în timp ce se aflau la pescuit.

Ei au fost căutaţi timp de mai multe zile după ce au fost dat dispăruţi în noaptea de 7/8 ianuarie deoarece plecaseră să pescuiască pe Lacul Siutghiol şi nu au mai revenit, în zona respectivă fiind găsite o barcă şi mai multe plase.

Potrivit sursei citate, persoana găsită înecată este Cristian Valentin Pantea, în vârstă de 22 de ani, unul dintre cei doi pescari dispăruți pe 7 ianuarie.

Tânărul de 22 de ani, găsit mort în lacul din Constanța

Tânărul de 22 de ani, găsit mort în lacul din Constanța

[Sursa foto: Replica online]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si