Un incident teribil a avut loc joi, în municipiul Constanța! Polițiștii au descoperit din întâmplare trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcție.

Din primele informații, imobilul este situat în zona Campusului Universitar, potrivit Ziarul Amprenta. Un echipaj de ambulanță a fost solicitat imediat la locul respectiv, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe tânăr, așadar au constat decesul acestuia.

Citește și: Decizie de ultim moment în cazul lui Vlad Pascu! Familiile victimelor au fost umilite, din nou, în sala de judecată. Ce s-a hotărât acum?

Acum, cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul tragic. Până în acest moment, oamenii legii nu exclud posibilitatea unei sinucideri, însă nu au fost găsite niște indicii clare, cum ar fi un bilet de adio.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristian mort Constanța

Imagine reprezentativă pentru o crimă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Cine este Cristian?

Băiatul care a fost găsit fără viață ar fi chiar Platon Cristian, în vârstă de 17 ani. El este din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea, iar pe data de 3 aprilie, adolescentul fusese dat dispărut. Mai precis, în jurul orei 12.00, el ar fi părăsit în mod voluntar imobilul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale. Dispariția sa a fost semnalată de IPJ Constanța, mai menționează sursa citată mai sus.

”La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a părăsit în mod voluntar imobilul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

Platon Cristian are 1,78 m înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond, scurt.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb și purta încălțăminte de culoare gri. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța”, a fost anunțul polițiștilor din data de 3 aprilie.

Cristian mort Constanța

El este Platon Cristian.

[Sursa foto: Ziarul Amprenta]

Citește și: Care este motivul pentru care elevul de 17 ani a fost atacat în fața liceului din București? Colegii au fost martori la scenele de groază

Conform unor surse, Cristian ar fi suferit de depresie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si