Ovidiu Ionescu, tânărul care a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu, a decedat sâmbătă, în jurul prânzului, transmite presa locală.

Citește și: Un bărbat și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Totul s-a petrecut în avion, când mergeau în vacanță

Bărbatul de 41 de ani se afla în comă de șase zile într-un spital din Craiova, potrivit GorjOnline.ro.

Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu au propus, marți, arestarea pentru 30 de zile a lui Bogdan Pandilică, din Bengești-Ciocadia, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătoria Tg-Jiu a decis arestarea acestuia, după ce, duminică noaptea, în jurul orelor 2,00, l-a lovit pe Ovidiu Ionescu, un locuitor din Târgu-Jiu în vârstă de 41 de ani.

Totul a pornit de la un conflict pe care un bărbat din Bengești-Ciocadia l-a avut cu un taximetrist la sala de jocuri de noroc ”Play”, aflată pe strada Popa Șapcă, în centrul municipiului Tg-Jiu.

Cum a fost ucis Ovidiu fără să aibă vreo legătură cu conflictul

Potrivit presei locale, bărbatul din Bengești a sunat mai mulți cunoscuți și i-a chemat la acel cazinou, pentru a tranșa litigiul.

Când au sosit ajutoarele taximetristul se afla în interiorul sălii de jocuri, așa că unul din smardoii chemați la cazinou l-a lovit pe primul bărbat care i-a ieșit în cale.

Ovidiu Ionescu nu fusese implicat în conflict și se afla afară, pe trotuar, la o țigară, când a fost lovit de Bogdan Pandilică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Tânărul de 26 de ani, din Bengești – Ciocadia, a crezut că Ovidiu a fost implicat în conflict cu amicul său, așa că i-a aplicat mai multe lovituri până ce acesta a căzut din picioare și s-a lovit cu capul de asfalt.

Ovidiu Ionescu a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Tg Jiu.

Ovidiu Ionescu, tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu-Jiu.

Ovidiu Ionescu, tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu-Jiu.

[Sursa foto: Gorj Online]

Aflat în comă, medicii gorjeni au decis transferarea sa la Craiova. Cadrele medicale din Dolj au fost rezervate în privința șanselor sale de supraviețuire.

Ovidiu a decedat, sămbătă, în jurul orei 12,00. Din spusele celor apropiați, tânărul își pierduse ambii părinți și avea o soră stabilită la Craiova.

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Decesul lui Ovidiu schimbă decursul anchetei penale. Procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală în lovituri cauzatoare de moarte.

Ovidiu va fi înmormântat la Târgu-Jiu

Bărbatul de 42 de ani ucis fără vină în fața unei săli de jocuri de noroc va fi adus acasă, în Tg-Jiu, pentru ceremonia funerară.

Sicriul cu trupul neînsuflețit o să fie depus maine (05.08.2024), dupa ora 15:00 la Capela Cimitirului Municipal. Slujba de inmormantare va avea loc miercuri (07.08.2024) ora 12:00. Dispar aproape zilnic oameni de calitate, greu de înlocuit, ducînd cu ei o lume frumoasă…

Îmi vine în minte un mic fragment dintr-o carte citită, a Ilenei Vulpescu, în care un personaj inceteaza din viata. Citez aproximativ din memorie. „Dacă vreodată o să vă gîndiți la mine, să n-o faceți cu tristețe. Dimpotrivă, cu bucurie… Sincere condoleanțe!”, arată reprezentanții firmei de pompe funebre, potrivit TV Sud.

Ovidiu Ionescu, tânărul care a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu, a decedat sâmbătă, în jurul prânzului, transmite presa locală.

Ovidiu Ionescu, tânărul care a fost bătut în fața unei săli de jocuri de noroc din Târgu Jiu, a decedat sâmbătă

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si