Un atac terorist a avut loc în plină stradă, la Tel Aviv. Atacul a șocat autoritățile, având în vedere modul în care a fost desfășurat. Victimele bărbatului se aflau la sute de metri distanță.

Un singur terorist a ucis o persoană și a rănit grav alte trei. Din fericire, autoritățile israeliene au reușit să îl identifice și să îl rețină, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Citește și: Ei sunt polițiștii care au murit în accidentul din Târgu Lăpuș! Rareș și Bogdan au pierit pe loc, în fiarele mașinii. Alexandra, colega tinerilor, a supraviețuit ca prin miracol

Atac teorisit în plină stradă, la Tel Aviv

Atacul a avut loc pe o stradă din Holon, un oraş de la periferia Tel Avivului. Un bărbat a ucis o femeie și a rănit grav alte trei persoane.

Potrivit informațiilor transmise de israelieni, femeia ucisă ar avea vârsta de 70 de ani. Printre răniți se află un bărbat de 70, în stare critică, un bărbat de 68 de ani, grav rănit și un tânăr de 26 de ani, aflat în stare mai bună față de ceilalți.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Bărbatul care i-a atacat a șocat autoritățile prin modul prin care a acționat. Acesta a pus la cale un atac organizat, având în vedere că victimele se aflau la o distanță de 500 de metri una față de cealaltă.

Citește și: "Se bat cap în cap. Este o mare greșeală". Detaliile care zdruncină din temelii cazul morții lui Andrei Versace. Psihologul criminalist schimbă cursul anchetei

"Acesta a fost un atac terorist complex şi dificil, deoarece victimele se aflau în trei locuri diferite, la aproximativ 500 de metri distanţă", au declarat autoritățile israeliene.

Polițiștii au reușit să îl idetifice pe terorist. Se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 ani, pe numele Amar O., dintr-un oraș din Cisiordania. Atacatorul a fost reținut, iar autoritățile au descoperit că acesta nu avea permis de intrare în Israel.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si