Cine este "Văduva Neagră". Adina Iuliana Ghervase, în vârstă de 40 de ani, a produs un adevărat carnagiu pe străzile orașului Iași, după ce a intrat în plin cu mașina Alfa Romeo într-o autoutilitară staţionată.

Citește și: Accident teribil în Constanța! Un tânăr de 24 de ani s-a răsturnat cu mașina, iar din păcate nu a mai putut fi salvat

Accidentul s-a produs noaptea, în jurul orei 1.00, iar cei șapte muncitori care se aflau lângă autoutilitară au fost spulberați de șoferița, supranumită ulterior "Văduva neagră".

În urma coliziunii au rezultat opt victime, în cazul a patru dintre acestea fiind declarat decesul, după cum a relatat presa locală.

Femeia se afla sub influența alcoolului și a fost acuzată de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tentativă de omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

accident iasi

Accidentul cumplit produs de Adina Ghervase

[Sursa foto: Facebook]

"Văduva Neagră" din Iași a fost eliberată

Accidentul a avut loc în urmă cu doi ani, însă pe data de 11 decembrie 2023, Adina Ghervase a ajuns în sânul familiei sale, la Suceava.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ea a fost plasată în arest la domiciliu, iar decizia este definitivă.

Rudele persoanelor care și-au găsit sfârșitul în cartierul Păcurari, în noaptea din 16 iunie 2022, sunt la capătul puterilor din cauza deciziei revoltătoare a magistraților ieșeni, potrivit BZI.ro.

Șoferița a cerut să stea la părinții ei

Deși, în trecut, Adina-Iuliana Ghervase a locuit în municipiul Iași, acum a cerut să stea în arest la domiciliu la părinții săi, în localitatea Suceava, acolo unde este și copilul său de când a fost arestată.

Judecătorii au dispus "măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.12.2023 și până la data de 09.01.2024, inclusiv, măsura preventivă constând în obligația impusă inculpatei să nu părăsească imobilul unde locuiește, respectiv în localitatea Suceava, la locuința familiei, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza şi de a se supune obligațiilor stabilite de organul judiciar, pe durata măsurii preventive".

Adina Ghervase, supranumită Văduva Neagră

Adina Ghervase, supranumită Văduva Neagră

"Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatei Ghervase Adina – Iuliana de sub puterea mandatului de arestare preventivă”, se arată în hotărârea din data de 11 decembrie 2023", se spune în decizia instanței.

Val de reacții dure după ieșirea "Văduvei Negre" din pușcărie

Eliberarea Adinei Ghervase a stârnit un val de reacții dure, rudele celor uciși considerând că decizia este nedreaptă.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, este o tânără în toată firea. Cum arată la 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Adina Ghervase a scăpat de arestul preventiv și a fost plasată în arest la domiciliu. Femeia a ucis 4 oameni în Iași, în vara anului 2022, când a condus sub influența alcoolului

Sora inginerului care și-a dat ultima suflare în cumplitul accident produs de Adina Iuliana Ghervase în cartierul Păcurari a făcut mărturii cutremurătoare pentru BZI:

„Avocatul ei a declarat că ea va petrece sărbătorile într-un alt mediu. Și eu aș fi vrut să petrec alături de familie, de fratele pe care l-am iubit atât de mult și care îmi lipsește enorm. Ea se va bucura în sânul familiei, în timp ce noi, celelalte patru familii, le vom petrece în lacrimi, la cimitir. Sunt foarte revoltată...Nu vreau să fie nimeni în pielea noastră acum. Dacă s-a ajuns până aici, să omori patru oameni, dar să ai sărbători fericite, atenționez toți participanții la trafic, mare atenție, dreptatea poate să nu fie de partea voastră. Cred doar în dreptatea divină", a mărturisit Monica Duca, conform sursei citate.

Potrivit femeii, instanța ar fi putut găsi o cale ca "această inculpata care ne-a sfidat și râs în nas în tot acest timp să rămână în arest".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si