Un veterinar a avut parte de un sfârșit tragic chiar în propria locuință. Bărbatul, ieșit la pensie, a murit sfâșiat de ființele pe care le iubea cel mai mult, de câini.

Sfârșit tragic pentru un veterinar: a pierit sfâșiat de câini

Antony Harrington, un medic veterinar în vârstă de 77 de ani, a murit într-un mod tragic. Bărbatul a fost atacat în propria locuință de mai mulți câini, printre care se afla și propriul animal de companie.

caine fioros

Foto simbol- câine fioros

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul a pierit sfâșiat de ființele pe care le iubea cel mai mult. Câinii care l-au atacat i-au provocat răni multiple și profunde. În timpul atacului, Antony Harrington ar fi suferit și un atac de cord, care i-ar fi fost fatal, potrivit informațiilor transmise de dailymail.com.uk.

Conform sursei citate anterior, bărbatul, fost medic veterinar, ar fi locuit împreună cu o altă persoană. Din cei șase câini care l-au atacat, cinci ar fi fost ale persoanei cu care fostul veterinar locuia. Cel de-al șaselea câine care l-a sfâșiat era chiar propriul animal de companie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

om cu caine

Foto simbol- om cu un câine

[Sursa foto: istockphotos]

Tony a iubit întotdeauna animalele și a avut un terrier negru uriaș. A fost găsit în grădină și bucăți din hainele lui fuseseră împrăștiate în jurul ierbii. Familia lui este tulburată și speră că ancheta îi va ajuta să înțeleagă ce s-a întâmplat, a declarat o sursă pentru The Sun, citat de dailymail.com.uk.

Se pare că anchetatorii ar fi arestat o femeie, considerată suspectă în cazul morții lui Antony Harrington.

În vârstă de 75 de ani, femeia ar fi fost reținută pentru deținerea de animale periculoase. Aceasta ar fi ieșit imediat pe cauțiune.

Tragicul incident a avut loc în luna noiembrie 2023. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată, moartea lui Antony Harrington este învăluită în mister, iar ancheta polițiștilor este în desfășurare.

Anchetele sunt în desfășurare și încă nu a fost stabilit dacă mușcăturile au cauzat moartea sau dacă bărbatul a murit înainte de a fi mușcat, ar fi declarat un reprezentat al poliției, potrivit dailymail.com.uk.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si