La aproape 24 de ore de la producerea tragediei, detalii halucinante au iesit la iveala. Mai exact, martorii vorbesc despre faptul ca vinovata de producerea accidentului ar fi o soferita de 25 de ani. Ea venea dinspre Bacau, ar fi circulat cu viteza, iar la un moment dat a vrut sa schimbe banda de mers si a taiat calea unei masini in care se afla o familie- doi parinti si fetitele lor de 3 si 5 ani.
 
Din nefericire, masina lor a ricosat si a lovit apoi un autoturism ce venea din sens opus, in care se aflau doi soti de 60 si 69 de ani. Impactul le-a fost fatal batranilor, dar si fetitei de 3 ani, care se afla pe bancheta din spate si tatalui ei, care era la volan. Sora si mama copilei au fost grav ranite in accident.
In urma impactului, masina soferitei, de 25 de ani, a iesit de pe carosabil. Atat ea, cat si pasagera din dreapta au fost ranite usor si se afla acum in afara oricarui pericol. 
 
Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.
 
Sursa: Wowbiz

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si