Close sidebar
Close sidebar

Cine este vinovat pentru explozia mortala in blocul din Iasi? Primarul orasului: "Trebuie sa vedem pe unde au ajuns gazele acolo"

De la ce s-a produs acumularea de gaze care a dus la explozia mortala in blocul din Iasi?! Cine este responsabil ? La mai bine de 24 de ore de la producerea nenorocirii s-a decis intreruperea alimentarii cu gaze, iar surse din randul anchetatorilor fac dezvaluiri revoltatoare. ##VIDEO16175##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Se cauta vinovatii in cazul exploziei din blocul din Iasi! Aseara, dupa intreruperea alimentarii cu gaze a imobilului, au inceput sapaturile in zona, pentru a vedea daca in spatele tragediei sta o avarie la reteaua de gaze.

Mihai Chirica, primar Iasi: "Trebuie sa vedem si pe unde au ajuns gazele acolo. Pentru ca un volum atat de mare acumulat in subsol nu putea ajunge dintr-o bucatarie a unui locatar.
S-au apucat prea in prag de seara, dar asta nu impiedica cu nimic, se fac detectii de gaze in zona subterana."


Nu este exclus ca scurgeri de gaze sa fie si la blocurile invecinate, iar in cazul acesta, o tragedie similara celei de luni ar fi...inevitabila. Tocmai de aceea s-a intrerupt furnizarea de gaze in intregul cartier.

Doi oameni si-au pierdut viata, sub daramaturi, in explozia de luni seara si 11 au fost grav raniti.
Dintre acestia, 3 persoane se afla inca internate in stare grava. Locatarii blocului stau acum la rude, la prieteni si asteapta sa se intoarca acasa.

Ancheta in acest caz este in derulare. Ramane ca procurorii, criminalistii, pompierii si expertii in constructii sa-i gaseasca pe cei care se fac vinovati de explozia care a luat doua vieti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI