Fiecare concurent în parte a pășit în Casa Iubirii pentru a-și întâlni sufletul pereche. Se pare că deja doi dintre concurenți n-au mai stat pe gânduri și și-au declarat iubirea.

Ștefania și Cristian formează primul cuplu în Casa Iubirii: „Îmi place foarte mult”

Astfel, Ștefania și Cristian formează deja un cuplu, iar îl ultima ediție și-au deschis inimile și au vorbit sincer despre iubirea pe care și-o poartă.

Însă, după o perioadă în care s-au dezbătut subiecte mai delicate, în casă vine în sfârșit și motivul de sărbătoare. Ștefania și Cristian nu vor să își mai ascundă sentimentele și vorbesc deschis despre iubirea, pasiunea și înțelegerea din relația lor.

Citeste si: Casa Iubirii. Motivul pentru care Iolanda a izbucnit în plâns

Cei doi s-au îndrăgostit și au recunoscut acest lucru în fața colegilor și celor de acasă. Momentul a fost de-a dreptul emoționant, iar fanii sunt încântați să îi vadă în sfârșit împreună.

Cristian și Ștefania, declarații de iubire în Casa Iubirii

„M-am îndreptat către Ștefania și a fost o atracție fizică. Atunci când am spus că m-am îndrăgostit, m-am cam jucat cu cuvintele, dar ulterior am văzut că mă uit la ea într-un fel. Și ea la mine.

Dacă mă uitam doar eu, îmi puneam niște semne de întrebare și încercam să o las mai moale.

Văzând că și ea îmi oferă priviri, atenție și așa mai departe, m-am atașat și acum cred că sunt îndrăgostit.
De ieri și până astăzi m-am tot gândit la ea. Nu știu ce o să fie. Dacă este real, dacă nu.

Ea mi-a confirmat. Știu că mă place. De abia așteptam să o văd”, a declarat Cristian, printre aplauzele și zâmbetele concurenților.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Amenințarea din Casa Iubirii! Kinga, în lacrimi

Cine formează primul cuplu oficial în Casa iubirii? „Chiar pot spune că m-am îndrăgostit..”

Cine formează primul cuplu oficial în Casa iubirii? „Chiar pot spune că m-am îndrăgostit..”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ștefania a recunoscut și ea că nu se aștepta să se îndrăgostească de Cristian atât de repede, mai ales că și-a dorit cu orice preț pe cineva mai mare ca vârstă. Însă, destinul a avut alte planuri pentru ea, iar acum este nerăbdătoare să descopere, la brațul noului ei partener, fericirea.

„Simt că îmi place foarte mult Cristian. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit de el. Nu mă așteptam să vin aici să mă îndrăgostesc și mai ales de o persoană de vârsta mea, dar cuprinde puțin din toate și este exact ce am eu nevoie la acest moment. El m-a făcut să dau jos bariera pe care o aveam, iar ata am apreciat foarte mult. Chiar mă bucur pentru ce s-a întâmplat”,

a declarat Ștefania în Casa Iubirii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Fetele din Casa Iubirii, vizitate de Jador. ”Mi-ar plăcea să le cunosc”

Dar iată cum a început totul. În urmă cu câteva zile, Ștefania și Cristian și-au dat întâlnire în camera roșie. Printre vorbe dulci și priviri a avut loc și primul lor sărut. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să îi vadă pe cei doi împreună, mai ales că au observat încă din primele apariții că cei doi se plac.

„Până acum nu am mers pe siguranță, cumva m-am apropiat de persoana de lângă mine doar fizic, ca să nu ajung să mă rănesc sentimental, ca să nu pun sentimente. În tine văd o siguranță, adică, dacă ar fi ceva serios, chiar, probabil, aș avea sentimente. Nu-mi place să fiu rănită sau să nu mai stau eu liniștită psihic și să-mi fac probleme”, i-a spus Ștefania lui Cristian, înainte de primul sărut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si