Close sidebar
Close sidebar

Cine il va inlocui pe Cristian Pomohaci in biserica? El ar putea sa fie noul paroh din Mosuni

Cristian Pomohaci a fost oprit de la a sluji inca din luna iunie, insa de saptamana trecuta el a fost scos definitiv din randul preotimii.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Pomohaci este din 1999 preot paroh al Bisericii din Mosuni, si o buna perioada a slujit in ambele biserici care apartin parohiei (Mosuni si Veta), lacasuri de cult situate la doar cativa kilometri distanta. Asta pana in 2006 cand biserica din Veta a ars din temelie. Desi, s-a inceput reconstructia ei, de atunci, Pomohaci a slujit doar in biserica din Mosuni, pe care a si modernizat-o.

In scurtele perioade in care Pomohaci lipsea din Mosuni, slujbele sau ceremoniile religioase erau tinute de alt preot, unul mai in varsta, care se intelegea bine cu enoriasii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Insa, in iunie, cand Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire, Protopopiatul Ortodox Roman din Targu Mures, forul superior al parohiei din Mosuni, a trimis un alt preot sa tina slujbele in biserica din Mosuni. 


Pana acum, oficial, pe site-ul Arhiepiscopiei Alba Iulia nu a aparut nici un anunt cu numele celui care va fi noul paroh al bisericii unde a slujit Cristian Pomohaci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI