Close sidebar
Close sidebar

Cine se grabeste sa schimbe lei in euro sau invers, risca sa se pacaleasca. Nu de alta, dar reclamele precum "cel mai bun curs" pot ascunde si capcane.

La fel e si cu negocierea cursului. Se poate, dar nu in orice conditii! Urmeaza, un material filmat cu o camera ascunsa!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ne punem in pielea turistului care pleaca in vacanta si vrea sa cumpere euro. Gasim un loc in zona Obor unde pe o distanta de o suta de metri sunt zeci de case de schimb valutar.

Observam in mai multe locuri anuntul "cel mai bun curs". Intram si incercam sa vedem ce inseamna asta! Ar trebui sa fie  cea mai mica valoare, nu? Dar de unde? De pe strada, din oras?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

PROBLEMA NR. 1

Ne dam seama rapid ca locurile in care apare o astfel de reclama au cursuri diferite.

EURO LA VANZARE:
4,5720-4,5799

Intr-un loc, cel mai bun curs de vanzare pentru euro arata intr-un fel, in alta parte... in alt fel. Diferentele tin de cifrele de dupa virgula, dar la sume mari, se aduna.

Urmareste intreg reportajul in video de mai sus

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI