Premiul Grammy pentru albumul anului a fost câștigat de către Taylor Swift. Aceasta a devenit artista care câștigă premiul de patru ori. Taylor a primit premiul pentru albumul pop „Midnights”, în timpul unei ceremonii dominate de muziciene.

Artista a folosit momentul pentru anunțarea unui nou album, "The Tortured Poets Department", pe data de 19 aprilie.

"Vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor, prin a vă spune un secret pe care l-am ţinut departe de voi în ultimii doi ani", a

declarat Taylor Swift.

Cine sunt câștigătorii la Premiile Grammy 2024

Premiul cântecul anului a fost câștigat de Billie Eilish, pentru „What Was I Made For?”, o piesă care s-a realizat pentru coloana sonoră a filmului „Barbie”.

SZA a câștigat premiul categoriei "cel mai bun cântec R&B" cu single-ul "Snooze". A trebuit să revină din culise în fugă, după ce a mers să își schimbe ținuta vestimentară. În cele din urmă a ajuns pe scenă, unde trofeul i-a fost înmânat de Lizzo.

Miley Cyrus a obținut primele sale două premii Grammy, pentru "cea mai bună interpretare pop solo" și "înregistrarea anului", cu single-ul "Flowers". Mariah Carey și Meryl Streep i-au înmânat premiile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

În prima parte a galei, trupa indie-rock Boygenius a câştigat trei premii, la categoriile "cea mai bună interpretare rock", "cel mai bun cântec rock" şi "cel mai bun album alternative" cu materialul discografic "The Record".

Cântăreața de R&B și pop, Victoria Monet, a câștigat premiul pentru cel mai bun artist debutant.

Câștigătorii au fost aleși de muzicienii, producătorii, inginerii și alții care alcătuiesc Academia de Înregistrări, potrivit Reuters.

Grupul a încercat să-și diversifice componența în ultimii ani, invitând mai multe femei și oameni de culoare în rândurile sale.

Citește și: Nora lui David Beckham, moștenitoare a unui imperiu financiar, a făcut un film despre o fată săracă și a fost desființată de critici. "Ce știe ea despre o astfel de viață?"

Rapperul Killer Mike, reținut de polițiști și încătușat

Oamenii legii l-au reținut pe rapperul Killer Mike, în clădirea din Los Angeles, unde aveau loc premiile Grammy. Muzicianul a câștigat trei premii înainte de eveniment. Motivul reținerii nu a fost specificat.

Killer Mike a câștigat premiul pentru cel mai bun album rap, în timp ce piesa sa Scientists And Engineers a câștigat premiile cea mai bună melodie rap și cea mai bună interpretare rap.

„Acesta este pentru toți oamenii care cred că ești prea bătrân pentru rap... menținem hip-hop-ul în viață. Să nu încetezi niciodată să faci ceea ce faci", a spus, pe scenă, rapperul în vârstă de 48 de ani, potrivit Sky News.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

De asemenea, un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat agenției PA că un bărbat a fost reținut la ceremonia de decernare a premiilor, dar a refuzat să-i ofere identitatea.

Citește și: VIDEO- Shakira, statuie de mărime impresionantă. Este cel de-al doilea monument dedicat artistei

„Chiar după ora patru în această după-amiază, un bărbat adult a fost reținut de poliție pentru o altercație fizică care a avut loc în interiorul Crypto Arena. Au încătușat individul și l-au scos de la eveniment, iar în prezent este audiat de autorități. Dacă individul este amendat și arestat, atunci identitatea sa va fi făcută publică”, au explicat polițiștii.

Incidentul nu a fost comentat de către reprezentanții rapperului, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si