Show-ul erotic s-a produs și de față cu soția bărbatului, care a ales să-l părăsească după acest incident.

Apropiații susțin că imaginile sunt făcute după o noapte furtunoasă, în care s-a consumat alcool fără limită, și că ar fi avut loc a doua zi după Revelion.

„A avut loc moțul, a doua zi după Revelion. S-au îmbătat și s-au dezbrăcat.(...) Au băut!”, așa încearcă să explice scenele odioase proprietara casei în care a avut loc desfrâul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cutremurător! Scene cumplite la o înmormântare! Trupul neînsufleţit al unei femei a căzut din sicriu

"Aşa, Mihai! Ia-o tare! Ia-o de BEEEP ţăţe, bă! Aşa! Ia-o pe BEEEP capră! Aşa! Pune, BEEEP dracu, mâna pe BEEEP ţâţele alea! Nu, fă! Tu, BEEEP proasto! El!", se aude pe fundal.

„Am o părere proastă. Foarte proastă. Ăla nu e părinte.

E foarte supărat, dar nu știu unde e.(...) Da, copiii sunt luați. Îmi pare foarte rău că sunt luați”, a spus cumnatul bărbatului, care nu a dorit să vorbească despre cine este misterioasa femeie cu care cumnatul s-a distrat.

„Cumnata e la părinți. A plecat mai înainte, după ce au luat copiii. Da, incidentul a avut loc pe 1 ianuarie. Copiii au fost luați sâmbăta trecută, parcă.

(...) Dar ea, de ce nu și-a luat copilul și a mers în altă cameră? Ca orice om se certau, dar nu era vorba de bătaie”, a explicat intr-o emisiune TV Florian, fratele „tatălui dansator”, dezamagit de cele văzute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si