Doi fraţi sunt cercetaţi pentru lovirea lui Daniel, antrenorul de box din Bistriţa în vârstă de 30 de ani, ajuns în stare gravă la spital.

Cei doi suspecți au fost reţinuţi vineri seara, în urma a patru percheziţii efectuate de poliţişti în municipiu şi în comuna Şintereag, informează presa locală.

Citește și: EXCLUSIV: Cine este concubina boxerului, Dani Borgovan? Tânăra ar fi chemat ajutoare ca să-i liniștească partenerul: ”De multe ori nu îl primea în casă și dormea în sala de box”

Cele două persoane reținute de polițiștii bistrițeni sunt în vârstă de 33, respectiv 28 de ani.

Ce a transmis Poliția despre cazul antrenorului de box lovit cu bestialitate

Polițiștii au transmis că trei persoane au fost duse la audieri în cazul lui Dani Borgovan, tânărul boxer care se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit cu bestialitate. 

"În cursul zilei de 27 octombrie 2023, în vederea administrării probatoriului în cauză, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară emise de instanţa de judecată, în localităţile Bistriţa şi Şintereag, fiind identificate şi ridicate diferite mijloace materiale de probă. În continuarea cercetărilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar faţă de două dintre acestea a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi vătămare corporală", a informat IPJ Bistrita.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Daniel Borgovan, un tânăr de 30 de ani din Bistrița cu rezultate excepționale la box a fost găsit inconștient, în urmă cu opt zile, pe scările unui bloc, în fața unui apartament de la etajul al treilea.

Fostul campion național de box ar fi ajuns în starea gravă, după ce în apartamentul său, unde locuia împreună cu iubita de 32 de ani și copilul lor de doar 2 luni, ar fi avut loc mai multe schimburi de lovituri. 

Cei doi frați, propuși pentru arestare preventivă

La data de 28 octombrie, cele două persoane reținute, în vârsta de 33, respectiv 28 de ani vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrita cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Direcției de Operatiuni Speciale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud într-un comunicat.

În 24 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița informa că în urma probatoriului administrat, ”s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de două persoane de gen masculin, care au dobândit astfel calitatea de suspect”.

Perchezitii in Bistrita, în cazul antrenorului de box

[Sursa foto: Timp Online]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit Cameliei Strugari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, starea de sănătate a tânărului de 30 de ani este gravă.

”Pacientul este internat în secția ATI cu un diagnostic complex. Prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos și este sub monitorizarea unei echipe medicale pluridisciplinare”, a spus ea.

De la ce a pornit bătaia cu cei doi frați

Incidentul în care au fost implicaţi cei doi fraţi şi antrenorul de box s-a petrecut în urmă cu o săptămână, în seara zilei de 20 octombrie, după ce boxerul ar fi avut un conflict cu concubina sa, cu care are un bebeluş.

Tânăra ar fi solicitat ajutorul celor doi fraţi, care s-au deplasat la adresa la care locuia femeia, situaţia degenerând într-o altercaţie sfârşită pe scara blocului prin rănirea gravă, în special în zona capului, a sportivului.

În urma evenimentului, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa s-a înregistrat un dosar penal vizând infracţiunile de vătămare corporală, lovire sau alte violenţe şi violenţă în familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si