Ana Maria Manea avea doar 21 de ani și era încadrată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne de doar câteva luni. Colegul ei, Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, mai avea un an până la pensionare.

Până în prezent nu se cunoaște motivul accidentului în urma căruia mașina în care se aflau cei doi a ieșit de pe carosabil și a luat foc.

Citeste si: Doi poliţişti din judeţul Brăila au murit într-un cumplit accident

„În această seară, colegii noştri Bara Mihai (45 ani) şi Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca- IPJ Brăila, au decedat, în urma unui accident rutier. Aceştia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localităţii Şuteşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul "autospecialei", acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noştri din cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila, aflaţi în timpul serviciului, au decedat, (carbonizaţi). Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, au declarat reprezentanții Sindicatului Europol.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col.

Ștefan Stoian, a declarat că la locul accidentului au intervenit două autospeciale ale ISU și un echipaj SMURD, dar cei doi nu au putut fi salvați.

Citeste si: Pompierii militari au intervenit în opt județe afectate de vremea severă

„Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Cei doi polițiști ai Secției 4 Poliție Rurală Ianca din cadrul Poliției județene Brăila au murit marți seară, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe șosea, s-a izbit de un copac și a luat foc.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Proteste ale angajaţilor de la Ambulanţă în Bucureşti şi în celelalte oraşe din ţară

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autospecialei de poliţie, un agent de 45 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, astfel că maşina a ieşit de pe şosea şi a lovit un copac, după care a luat foc. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul, o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii agenţi de poliţie în cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila au decedat, carbonizaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si