Doi dintre suspecți care l-au torturat pe milionarul din Sibiu, Adrian Kreiner au fost prinși în Marea Britanie. Este vorba despre Cristian Minae, care a fost găsit în Irlanda și de Laurențiu Ghiță, care a fost prins în Scoția.  

Cum au fost prinși presupușii asasini ai milionarului?

Indivizii au reușit să fie prinși de autoritățile din afară, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Ambii au 35 de ani. După ce au fost capturați, polițiștii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, care a solicitat mai departe judecătorului de drepturi și libertăți devansarea termenului stabilit inițial. Pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și, respectiv, mandate internaționale de arestare, a transmis Poliția Română. Aceștia vor fi duși în fața magistraților Curții de Apel din Alba, care vor trebui mai departe să confirme mandatul european de arestare.

"În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă.

Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023", se arată în decizia instanţei.

Ei sunt suspecții care au spart casa omului de afaceri și care l-au torturat pe acesta.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine sunt presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner? Detalii despre cei trei bărbați bănuiți pentru uciderea afaceristului din Sibiu

Cine sunt indivizii suspecți de moartea afaceristului Adrian Kreiner?

Cristian Marian Minae și Laurențiu Ghiță ar fi crescut împreună în copilărie, conform informațiilor Antena 3 CNN. Amândoi sunt din localitatea Gighera, sat Zăval, județul Olt. Aceștia ar avea și casele relativ aproape una de cealaltă. Amândoi au mai avut probleme cu legea în trecut. De altfel, bărbații au făcut pușcărie. Mai exact, Marian Minae ar fi jefuit niște bătrâni, iar Laurențiu Ghiță ar fi spart un bar dintr-o localitate învecinată. 

Cei doi indivizi se cunosc foarte bine și cu cel de-al treilea bărbat, presupus asasin al lui Adrian Kreiner, chiar dacă acesta locuiești în localitatea Valea Stanciului, situată la aproximativ 15 kilometri distanță de Ghighera. Ei ar fi avut împreună amintiri din copilărie.

Acum, polițiștii încearcă să-l localizeze și pe cel de-al treilea bărbat, Costinel Cosmin Zuleam, cunoscut ca ” Olteanu”. Anchetatorii ar ști în aceste momente unde se află, iar în curând acesta va fi prins.

Adrian Kreiner și imagina surprinsă de camere de supraveghere imediat după atac.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Antena 3 CNN]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Ilie Sitariu, unul dintre martorii cheie din ancheta morții lui Adrian Kreiner a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În anul 2020 el ar fi a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia, pagubele ridicându-se la suma de 155 de mii de euro. Pentru această faptă bărbatul a stat în închisoare pentru 17 luni.

Casa lui Adrian Kreiner a fost spartă pe data de 6 noiembrie de trei indivizi cu cagule pe cap. Intrați în locuința milionarului, ei l-au torturat, iar mai apoi au fugit cu mai multe ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro. La două zile distanță, Adrian Kreiner a murit la Spitalul Județean din Sibiu, iar de atunci anchetatorii fac tot posibilul pentru a-i prinde pe făptași. Până la acest moment, polițiștii au arestat pentru 30 de zile un sigur complice în acest caz. Este vorba despre Ilie Sitariu din județul Timiș. El i-ar fi ajutat pe cei trei asasini cu transportul și cazarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si