În mașină, se aflau cinci membri ai Ansamblului "Florile Bucovinei" din Rădăuți. Ei se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni unde au susținut un spectacol. Din nefericire, patru dintre artiști au murit. Cea de-a cincea persoană este la spital, în stare gravă.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci tineri care se aflau în mașină fac parte din ansamblul folcloric. 

Cine sunt cei cinci cântăreți care au murit?

Cei patru artiști care au murit sunt Robert Ionel Mafteian- 20 de ani, ar fi fost și șofer, Maria Balan- 26 de ani, Ioana Tiperciuc- de 18 ani. Ei au murit pe loc. Andrei Pintilescu- 31 de ani a decedat la spital.

Imagini de la locul tragediei

Imagini de la locul tragediei

[Sursa foto: svnews.ro]

La spital, în stare gravă se află Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, care era stabil și conștient.

Citește și: VIDEO-Tânărul care a omorât doi tineri în 2 Mai nu a fost testat drugtest/ Constantin Adrian Glugă: ”În interiorul autoturismului, într-un pachet de țigări a fost găsită o țăgară artizanală tip joint și o folie”

”E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere.

Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca, potrivit monitorulsv.ro.

Citește și: VIDEO- Un șofer a produs haos pe șosea, în Galați. Bărbatul se urcase la volan sub influența stupefiantelor

”V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, acolo ...sus....”

Imagini dramatice la locul accidentului

Imagini dramatice la locul accidentului

[Sursa foto: svnews.ro]

Vestea morții fulgerătoare a celor ce ne-au fost colegi și prieteni dragi ne-a lăsat un gol imens în suflete și în Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI. Suntem alături de familiile îndoliate la ceas de grea încercare...

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Drum lin către ceruri, dragii noștri dragi! Nu vă vom uita niciodată, MARIA, IOANA, ANDREI și ROBERT!”, au scris reprezentanții Casei de Cultură Rădăuți.

Cum s-a produs accidentul

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în jurul orei 3:30. Mașina în care se aflau cei cinci a lovit cu putere un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Din primele informații, una din posibilele cauze ar fi aceea că șoferul ar fi adormit la volan.

Sursa foto accident: svnews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si