Este anchetă de proporții în Italia, acolo unde două femei de origine română au fost găsite fără suflare în locuințele lor, aflate la aproximativ 200 de metri distanță.

Cine erau româncele care au avut parte de un sfârșit cumplit?

Una dintre ele, Maria Russ, în vârstă de 59 de ani a fost găsită carbonizată în cartierul Vicolo Da Vinci, iar cea de-a doua ar fi fost găsită într-o baltă de sânge, în locuința ei din Vicolo Avenia, sudul Italiei.

Se pare că locuința ar fi fost scotocită, iar cei care au fost acolo au spus că au avut parte imagini înfiorătoare. Delia Zărnișcu ar fi căsătorită cu un bărbat din Naro, la fel ca și fiica Mariei Rus, cealaltă victimă. 

Maria Russ moartă Italia

Ea este Maria Russ, românca găsită carbonizată în casa ei din Italia.

[Sursa foto: Colaj rainews.it & https://www.lasiciliaweb.it/]

Citește și: UPDATE: Două românce au fost găsite decedate în două locuințe diferite în Italia. Una dintre ele a fost găsită carbonizată

Conform  lasicilia.it, cele două erau prietene, iar una dintre ele fusese căsătorită cu un italian, care a murit cu ceva timp în urmă. 

Maria nu a mai putut fi salvată din flăcări

Acum, anchetatorii demarează cercetările pentru a afla dacă cineva a pus focul în locuința Mariei Russ, sau dacă incendiul a pornit accidental. Pompierii au intervenit în jurul orei 3 dimineața pentru a stinge flăcările, iar din păcate, românca nu a mai putut fi salvată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și Delia Zărnișcu a avut parte de un sfârșit cumplit. Ea avea semne pe corp, care i-a condus pe anchetatori la ideea că aceasta ar fi încercat din răsputeri să se apere. În acest caz, există puține îndoieli că a fost vorba de o crimă, însă nimeni nu exclude posibilitate ca moartea celor două să aibă vreo oarecare legătură.

Delia Zărnișcu moartă Italia

Ea este Delia Zărnișcu, românca găsită moartă în casa ei din Italia.

[Sursa foto: lasiciliaweb.it]

Citește și: Fratele lui Cornel Dinicu, găsit mort pe o plajă din Spania. Familia afaceristului din Prahova, momente cumplite

La fața locului s-au deplasat pompierii, carabinierii de la compania Naro și de la comandamentul provincial din Agrigento, precum și procurorul general adjunct din Agrigento, Salvatore Vella, și procurorul general adjunct Elettra Consoli, care coordonează ancheta. Totodată, au început și interogatoriile persoanelor considerate suspecte în cazul morții celor două femei.

”Am aflat vestea în această dimineață din presă, aștept mai multe informații pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. Dar întreaga comunitate este șocată de o asemenea violență”, a declarat șocat Maria Grazia Brandara, primarul din Naro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si