Anchetatorii au fost impresionaţi de imaginea descoperită, după ce un trecător a anunţat autorităţile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cele două surori, românce, se ţineau în braţe, aveau feţele acoperite cu un fular şi erau îmbrăcate complet. Poliţiştii din Paris au pornit o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii celor două femei, care s-au aruncat în lacul din parcul Montsouris din Paris.

Cele două românce, surori gemene, se numesc Lucreţia şi Mariana şi aveau domiciliul în Bucureşti. Ele erau născute în 1970. Anchetatorii au stabilit că nu există semne de agresiune pe trupurile lor fără viaţă.

Lucreţia şi Mariana, cele două surori gemene, s-au sinucis ţinându-se în braţe!

"La prima vedere, nu am descoperit urme de lovituri pe corpul victimelor, dar abia după raportul medicului legist putem trage o concluzie”, au spus poliţiştii citaţi de presa din capitala Franţei.

Poliţiştii au motive să creadă că este vorba despre o dublă sinucidere, însă mai multe detalii vor fi furnizate la finalul anchetei.

Au lăsat și un bilet de adio

Lângă lac pe bancă a fost găsită și o scrisoare lăsată de cele două surori, care a fost preluată de polițiști și predată pentru traducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si