Tragedie în Vaslui! Două prietene au încetat din viață, în timp ce se îndreptau spre casă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Observator. Totul s-a întâmplat pe DJ 243, în comuna Perieni, când tinerele mai aveau doar 10 km și ajungeau acasă.

Cum a avut loc accidentul șocant?

După ce şi-ar fi termina tura, fetele au plecat de la restaurantul unde lucrau, iar Bianca s-a oferit să o lase acasă și pe colega ei.

La un moment dat, șoferița ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Din păcate, Bianca a fost găsită decedată în mașină, în timp ce bucătăreasa ar fi fost extrasă din autoturism în stare de inconștiență, resuscitată și dusă la spitalul din Bârlad.

”La sosirea echipajelor de intervenţie, era un accident grav avariat în care se aflau două persoane încarcerate, inconştiente. Au fost începute procedurile de încarcerare. Una dintre ele fiind declarată decedată. Cea de-a două victimă a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, după care a fost trasnportată la compartimentul de primiri urgenţe Bârlad”, a transmis Marius Stanciu, purtător de cuvant ISU Vaslui, conform sursei citate mai sus.

Bianca și Petronela accident Vaslui

Imagine cu mașina distrusă în accidentul din Vaslui.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Destin crunt! O fetiță de aproape 2 ani, accidentată mortal în Satu Mare. Ce s-a întâmplat cu șoferul care a lovit-o

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurt timp, și corpul Petronelei a cedat din cauza rănilor grave. Ea ar fi lăsat în urmă doi copii orfani de mamă. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi trebuie acum să stabilească cum s-a produs accidentul.

Lacrimi de durere pentru Bianca și Petronela

Bianca Jerebie, era din comuna Gherghești, sat Chetrosu și era chelneriță la un restaurant din Bârlad, în timp ce Petronela lucra în bucătărie. Acum, apropiații celor două sunt distruși de durere și vor trebui să le conducă pe ultimul drum. Patronul restaurantului a ținut să precizeze că s-ar putea ca farurile unei mașini să o fi derutat pe Bianca, fie vorbea la telefon.

”Bianca, doar din bunătatea ei s-a întâmplat. Fiind un copil foarte bun, cu o bunătate inimaginabilă. Din bunătatea ei, ea s-a oferit să o ducă acasă pe prietena ei. Nu doar în seara asta, o ducea mereu acasă. Am înţeles că nu aveau centură, nu purtau centura. Nu ştim motivul. Viteză, vorbea la telefon, i-a orbit cineva din faţă, cam astea ar fi variantele”, a declarat bărbatul conform sursei.

Bianca și Petronela accident Vaslui

Ea este Bianca.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O româncă din Germania, revoltată pe amenda de 5.000 de euro dată de nemți pentru un gest minor. "Ce legi tâmpite!"

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iubitul Biancăi este în stare de șoc și a scris chiar câteva cuvinte pe pagina sa de Facebook.

”Suflet minunat…vreau sa mă ierți, ți-am promis ca o sa am grijă de tine și uite ca nu am fost in stare. O sa-ți simt lipsa mereu, mi-ai arătat ce este fericirea…Îmi amintesc cu drag de momentele noastre împreună, de zâmbetul tău(...) Îți făcuse-i atâtea planuri…de ce să renunți la ele atât de ușor? Mi-ai spus ca orice am nevoie sa-ți cer, acum am nevoie de tine, cum facem? Iartă-mă! Iartă-mă că nu am avut grijă de tine ”, a scris tânărul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si