Autortitățile de la Brașov i-au prins și reținut pe suspecții în cazul crimei de la Vaslui, unde a fost descoperit cadavrul unui bărbat, sub un pod. Cine sunt aceștia?

Suspecții crimei de la Vaslui, prinși la Brașov

Se pare că principalii suspecți în cazul crimei de la Vaslui sunt un bărbat și o femeie.

Potrivit aceleiași surse, cei doi ar forma un cuplu, iar bărbatul ar fi fost coleg de penitenciar cu victima.

Citește și: Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră

Cine sunt, de fapt, suspecții în cazul crimei de la Vaslui

[Sursa foto: Poliția Română]

Cei doi, în vârstă de 32, respectiv 27 de ani, ar fi din comuna Pungești. Aceștia l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Bacău, al cărui cadavru a fost descoperit sub un pod, în Vaslui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul care susține că a inviat din morți se căsătoresc sâmbătă. Familia regală merge la nuntă- antena3.ro

Anchetatorii iau în considerare ca victima să fi ajuns la Vaslui, ademenită cu servicii sexuale oferite de concubina suspectului, însă un scandal, izbucnit probabil de la plata necesară, ar fi degenerat într-o crimă îngrozitoare. 

Suspecții au fost prinși și reținuți la Brașov. Aceștia urmează să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Citește și: VIDEO Scenariu de groază în cazul crimei din Vaslui. Ce legătură ar exista între principalul suspect și victima găsită fără suflare în valiză

Cine sunt, de fapt, suspecții în cazul crimei de la Vaslu

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Ce au transmis autoritățile

"În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui și a Inspectoratului General al Poliției Române, cu sprijinul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au fost depistate în municipiul Brașov, două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani și femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungești, concubini, bănuiți că ar fi fost implicați în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Oncești, județul Bacău.

Cele două persoane se sustrăgeau activității de urmărire penală, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. Aceștia urmează a fi conduși și prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat și sunt continuate cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul victimei de 36 de ani și dispunerea măsurilor legale", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vaslui. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si