Cine sunt cei trei presupuși criminali din cazul afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu? Trei bărbați, bănuiți că ar fi comis jaful și crima afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu, sunt dați în urmărire de Poliția Română.

Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu sunt presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner. Identitatea lor a fost dezvăluită de Poliția Română, care a emis mandate de aducere pe numele acestora.

Detalii despre cei trei bărbați bănuiți pentru uciderea afaceristului din Sibiu 

Se pare că cei trei bărbați sunt din județul Dolj și au vârste apropiate.

Ghiță Laurențiu este din localitatea Zăval, județul Dolj. Acesta are 35 de ani și este de cetățenie română. Laurențiu este un fost boxer și se pare că lucra în străinătate. Fostul boxer ar mai fi avut în trecut antecedente penale. 

Ghiță Laurențiu

Ghiță Laurențiu

[Sursa foto: Poliția Română]

Minae Marian Cristian este domiciliat tot în localitatea Zăval, județul Dolj. În vârstă de 35 de ani, Marian este poreclit "Pușcărie". Acesta se pare că a mai fost implicat în mai multe jafuri. În anul 2014, Minae Marian a primit o sentință de 5 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni, printre care și cea de tâlhărie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Minae Marian

Minae Marian

[Sursa foto: Poliția Română]

Zuleam Costinel Cosmin are 32 de ani și este din localitatea Horezu Poenari, județul Dolj. Acesta este poreclit "Olteanu" și este, de asemenea, recunoscut și pentru alte antecedente penale.

Zuleam Costinel

Zuleam Costinel

[Sursa foto: Poliția Română]

Cei trei presupuși criminali sunt dați în urmărire națională pentru 24 de ore. După cele 24 de ore, bărbații vor fi căutați prin INTERPOL. 

Tribunalul Sibiu a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei trei suspecți sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de omor calificat și două infracțiuni de tâlhărie calificată. 

Firul jafului soldat cu omor de la Sibiu

În dimineața zilei de 6 noiembrie, în jurul orei 02:20, trei bărbați au pătruns în locuința afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu. Afaceristul dormea pe canapea, în livingul casei, încăperea în care cei trei infractori au pătruns prin garaj. Văzând afaceristul în casă, cei trei bărbați au recurs la metoda de tortură cunoscută drept numele de "Arbatachar", în care victima este legată la sol, în poziție de barcă.

După ce l-au torturat timp de câteva zaci de minute, bărbații au amenințat-o pe fata afaceristului cu o armă și au obligat-o să le dezvăluie unde sunt banii. După ce fata le-a dat banii pe care îi avea în portofel, hoții au furat mai multe ceasuri de valoare și au fugit.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Adrian Kreiner

Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Se pare că în casă se afla și iubita afaceristului, care s-ar fi ascuns de infractori. După ce aceștia au părăsit locuința, femeia a sunat la 112.

Din păcate, rănile extrem de grave suferite de Adrian Kreiner, în timpul torturii, au făcut ca acesta să intre în comă.

Pe data de 7 noiembrie, Adrian Kreiner a murit, pe patul spitalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si