Presa spaniola a publicat fotografii cu romanii suspectati ca se afla in spatele acestei inselatorii. Se pare ca acestia nu sunt la prima actiune de acest gen.

Mai precis, chelneri, barmani si proprietari de localuri din regiunea Bierzo au pus cap la cap intamplarile din ultima perioada si au constatat ca ar fi vorba despre un grup de romani de etnie roma, care conduc masini scumpe si care nu platesc pentru petrecerile de familie.

Proprietarul restaurantului-hotel El Carmen, unde romanii au dat cea mai recenta ”lovitura”, a confirmat ca a fost vorba despre cel putin 120 de peroane si ca pierderea depaseste 2.000 de euro. Au fugit chiar inainte de a fi servit desertul. In ritmul dansului au mers in afara localului, iar ospatarii au observat uimiti cum toti se urca in masini si pleaca in tromba.

Politia a asigurat ca dispune de cateva piste privind locul in care ar trai romanii, desi ei nu s-au ascuns niciodata, mai scrie site-ul spaniol. Unii dintre ei locuiesc in zona, iar invitatii pot fi rude sau prieteni care au venit din alte regiuni ale Spaniei.

La inceputul lunii februarie, proprietarul localului El Rincón de Pepín din Ponferrada i-a localizat, pe Facebook, pe unii dintre ei si i-a contactat pentru a le aminti ca au plecat fara sa plateasca 10.000- 15.000 de euro pentru o petrecere de nunta la care au participat 200 de persoane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Seful de sala al restaurantului este roman- ”Ma enerveaza foarte mult ca sunt conationalii”, a declarat el- si a confirmat astfel nationalitatea presupusilor delicventi.

In regiunea Bierzo exista multi straini straini, intre care cetateni din Republica Capului Verde, Pakistan si Romania, bine integrati in comunitate.

Cei de la El Rincón de Pepín i-au putut gasi pe romani pe Facebook, dupa numele sub care au facut rezervarea. Desi a fost formulat un denunt, inca nu au primit informatii de la politie.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si