Accidentul cutremurător de pe Centura Drobeta Turnu Severin a îndoliat doua familii. Doi tineri de 18 ani au pierit după ce mașina în care se aflau a ajuns sub roțile unui TIR, după ce a intrat pe contrasens.

Daniel și Dragoș sunt cei doi băieți care și-au pierdut viața în accidentul cutremurător. Cei doi prieteni aveau doar 18 ani și toată viața înainte. Din păcate, și-au găsit sfârșitul între fiarele contorsionate ale mașinii la volanul căreia se afla unul dintre ei.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bătrân din Cluj! Bărbatul de 70 de ani a pierit după ce a ars vegetație uscată și nu a mai putut să controleze focul

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

accident mortal, drobeta turnu severin, tineri morti

Daniel și Dragoș nu au mai putut fi salvați. Familiile celor doi tineri sunt îndurerate 

Accidentul a avut loc miercuri dimineața pe centura ocolitoare a orașului Drobeta Turnu Severin. În mașina care a ajuns sub roțile TIR-ului se aflau Daniel și Dragoș. Primul urma să înceapă clasa a 12-a în toamnă și avea să susțină examenul de Bacalaureat vara viitoare.

Dragoș terminase deja liceul anul acesta, dar nu luase examenul maturității în prima sesiune, așa că trebuia să meargă la prima probă din sesiunea de toamnă, mai exact la competențe. Tânărul își dorea să ajungă șofer de TIR și luase proba teoretică pentru obținerea permisului de profesionist, urmând să își ia și restul atestatelor.

Oamenii legii au descoperit că în această dimineață cei doi tineri aveau viteză foarte mare.

În urma impactului, acul din bord a rămas blocat la 160 de km/h. Chiar dacă autoritățile au ajuns repede la fața locului, pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic.

„La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ”, a precizat ISU Mehedinţi.

Citește și: Scene cutremurătoare în Parcul Timpuri Noi din Capitală! Un bărbat de 26 de ani, înjunghiat cu foarfeca furată de la o florărie, chiar de cumnatul său

accident mortal, drobeta turnu severin, tineri morti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si