Close sidebar
Close sidebar

Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Alte trei persoane au fost grav rănite

Un cumplit accident rutier a ucis două persoane și a rănit grav alte trei, în această dimineață, pe DN 2 Urziceni-Buzău.

Elena Tasca,

Accident DN2 Urziceni-Buzău

[Sursa foto: News.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un teribil accident rutier s-a petrecut în această dimineață pe DN 2, între Urziceni- Buzău. Impactul puternic s-a soldat cu doi morți și trei persoane grav rănite, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Accident soldat cu doi morți și trei persoane rănite pe DN2 Urziceni-Buzău

Cumplitul accident rutier s-a petrecut în această dimineață, pe DN2 Urziceni-Buzău, pe raza localității Ciocârlia. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate o mașină și o autoutilitară. Din motive necunoscute încă, mașina s-a izbit de autoutilitară.

Citește și: A murit! Celebrul fotbalist ar fi suferit un stop cardiac

În urma impactului, două persoane au murit și alte trei au fost grav rănite și transportate de urgență la spital, în Urziceni și București. 

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri şi paramedicii din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni, care s-au confruntat cu un peisaj macabru. Într-un autoturism se aflau doi bărbaţi cu vârste de aproximativ 58, respectiv 53 de ani, încarceraţi şi în stare de inconștiență. Cadrele medicale au încercat să îi resusciteze, dar eforturile au fost în zadar, cei doi bărbați fiind declarați decedați.

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

Printre persoanele rănite se află și un adolescent în vârstă de 14 ani. Atât minorul, cât și celelalte două persoane rănite erau conștiente la sosirea autorităților.

Citește și: Hotărâre șocantă în procesul lui Dumitru Buzatu, prins în flagrant în timp ce ar fi primit mită. Curtea de Apel a decis

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI