Viorel ar fi implinit anul acesta 13 ani, daca viata nu i-ar fi fost curmata brusc dintr-o greseala- a traversat prin loc nepermis si toate lacrimile din lume nu-l mai aduc inapoi. Tardiv, il plang bunica si matusa care l-au crescut de mic.

Femeile au ramas in grija cu fratii baiatului: o fata de 16 ani care a fugit de mai multe ori de acasa, un baietel de 13 ani si fratele lor mai mare de 21.

Stau toti in doua camere si nu-si mai amintesc cand si-au vazut parintii ultima oara: cand nu e la munca, peste hotare, tatal e acasa, in Salaj, iar mama lor de care el a divortat, numara zilele in penitenciar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ioan Balasa, tatal copilului mort: Cand am divortat de ea la un an si jumatate a intrat in penitenciar. Pentru ce a intrat? Pentru talharie. Iar acum? Pentru tentativa de omor.

De-atunci, copiii s-au impartit- un baiat de 9 ani a ajuns la el, ceilalti la bunica si matusa. Tatal sustine ca nu o data ar fi incercat sa convinga autoritatile ca toti ar trebui sa stea in grija lui...

Dar in zadar.

Oana Manoila, purtator de cuvant DGASPC Constanta: Tatal a facut mai multe demersuri pentru a prelua copilul. O ancheta a colegilor DGASPC Salaj a aratat ca tatal nu indeplineste conditiile necesare din pricina unor probleme serioase de sanatate.  

Ioan Balasa, tatal copilului mort: Dumneavoastra vreti sa aveti toti copiii acasa. Absolut. Aveti conditiile necesare pentru ei? Pai da, se poate face ancheta sociala.

Dumneavoastra le-ati trimis bani copiilor? Da, bineinteles.  

Barbatul s-a urcat intr-un tren seara trecuta si a venit in Constanta ca  sa-si ingroape copilul. Barbatul se jura ca va lupta ca sa demonstreze faptul ca autoritatile nu au facut o ancheta ca la carte in familia bunicii si ca fiica si fii lui nu pot sa locuiasca in casa saracacioasa.
 
Ioan Balasa, tatal copilului mort: Dar nu cred ca s-a sesizat DGASPC, poate au facut doar formal. Nu stiu daca si-au miscat fundurile, scuzati expresia, de sub scaun.


 
La doua zile de la moartea copilului, reprezetantii DGASPC spun ca au deschis o ancheta. La fel si politistii care au deschis un dosar si urmeaza sa stabileasca daca bunica si matusa baiatelului se pot face vinovate de neglijenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si